Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΠΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΡΑΜΣΑΡ??

Δυτ. Ελλάδα: Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές σε Γιαννισκάρι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία

Όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής στα πύρινα μέτωπα

Δυτ. Ελλάδα: Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές σε Γιαννισκάρι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία Όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής στα πύρινα μέτωπα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες τρία πύρινα μέτωπα στην Δυτική Ελλάδα. Στο Γιαννισκάρι της Αχαΐας και στη Ναύπακτο και την Αμφιλοχία της Αιτωλοακαρνανίας, οι φωτιές μαίνονται ανεξέλεγκτες, ενώ άλλη μια φωτιά ξέσπασε στο Δερβένι Αρκαδίας.
Για την κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Στανός Αμφιλοχίας, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά και στο Γιανισκάρι Αχαΐας σε δασική έκταση, όπου επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 18 οχήματα, πέντε ομάδες πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.
Σε εξέλιξη και η φωτιά στη θέση Γαυρολίμνη της Ναυπάκτου, όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες.
Στη φωτιά στο Δερβένι Αρκαδίας συμμετέχουν 21 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.



Σχετικά άρθρα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money