Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η Νορβηγική τηλεόραση αναζητά στην Πάτρα τη μητέρα υιοθετημένου κοριτσιού - Βοηθήστε Το υιοθετημένο κορίτσι είναι σήμερα γυναίκα 54 ετών (Aπό το best news

Η Νορβηγική τηλεόραση αναζητά στην Πάτρα τη μητέρα υιοθετημένου κοριτσιού - Βοηθήστε

Το υιοθετημένο κορίτσι είναι σήμερα γυναίκα 54 ετών

Η Νορβηγική τηλεόραση αναζητά στην Πάτρα τη μητέρα υιοθετημένου κοριτσιού - Βοηθήστε  Το υιοθετημένο κορίτσι είναι σήμερα γυναίκα 54 ετών

Την Πατρινή μητέρα μιας υιοθετημένης γυναίκας στην Νορβηγία αναζητά η Κρατική Νορβηγική Τηλεόραση. Την αναζήτηση της μητέρας πραγματοποιεί μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της Νορβηγικής Τηλεόρασης για λογαριασμό του υιοθετημένου κοριτσιού, μιας γυναίκας 54 ετών σήμερα.
Η πατρινή ανύπαντρη μητέρα του κοριτσιού, γέννησε την Ειρήνη, όπως βαπτίσθηκε, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα της Αθήνας στις 26.11.1957. Η μητέρα έχει αρχικά ονόματος Χ.ΑΛ., ο πατέρας της ανύπαντρης μητέρας και παππούς του υιοθετημένου κοριτσιού Α.ΑΛ. και η μητέρα της ανύπαντρης μητέρας και γιαγιά του κοριτσιού Μ.ΑΛ.
Το κοριτσάκι βαπτίστηκε ορθόδοξη στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στις 27.04.1958, του δόθηκε το όνομα Ειρήνη και νονά ήταν η Μ.ΑΠ. Το κοριτσάκι είχε δοθεί στο Ίδρυμα «Μητέρα» και υιοθετήθηκε από τους Gunnar και Irene Lund στην πόλη Trondheim, της Νορβηγίας τον Ιούλιο του 1958.
Σήμερα η 54χρονη πατρινή που έχει μεγαλώσει ως Νορβηγίδα και ονομάζεται Sissel αναζητά την βιολογική της μητέρα.
Όποιος γνωρίζει οποιοδήποτε στοιχείο για την υπόθεση και την μητέρα του κοριτσιού ας επικοινωνήσει με το thebest.gr, το οποίο έχει τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμα) στη διάθεσή του.
Email:bestpatra@gmail.com
Tηλ. 2610 279428
Κιν. 6936848781






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money