Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μοναδικός του στόχος, πρακτική και τακτική είναι να βολέψουν ημετέρους, να βολευτούν οι ίδιοι και να ξεχρεώσουν τα προεκλογικά τους γραμμάτια, ζητήματα για τα οποία θα μιλήσω λεπτομερώς και με στοιχεία στην πορεία.»

Δήμος Δυμαίων: Συνεχίζεται η κόντρα Παναγιωτόπουλου – Πετρόπουλου

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας δίνει σκληρή απάντηση στον δήμαρχο Δυμαίων


:
Δήμος Δυμαίων: Συνεχίζεται η κόντρα Παναγιωτόπουλου – Πετρόπουλου Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας δίνει σκληρή απάντηση στον δήμαρχο Δυμαίων

Οξεία κριτική προς τον δήμαρχο Δυμαίων Α. Παναγιωτόπουλο ασκεί με γραπτή του ανακοίνωση ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας Κώστας Πετρόπουλος. Ο κ. Πετρόπουλος κατηγορεί τον δήμαρχο ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του καταλογίζει «διγλωσσία».
Η δήλωση του Κώστα Πετρόπουλου έχει ως εξής:
«Διαβάζοντας με προσοχή την απάντηση του Κου Παναγιωτόπουλου σε καταγγελίες μου, την προηγούμενη εβδομάδα σε τοπική εφημερίδα, κράτησα το σημείο πού αναφέρει  ότι: ¨ Ο Δήμος θίγει κεφαλαιώδη και περιφερειακά ζητήματα, όσον αφορά την προκοπή, την πρόοδο και την αναβάθμιση του Δήμου¨  και πραγματικά προβληματίστηκα.
Προβληματίστηκα από το Θέατρο πού παίζει απέναντι σε όλους μας ό προαναφερόμενος Δήμαρχος, πού άλλα λέει μέσα και άλλα έξω, που άλλα λέει και άλλα πράττει.
Με αφορμή λοιπόν αυτήν του την αναφορά, θυμήθηκα τις τρισάθλιες παρεμβάσεις του, στις κατά καιρούς επισκέψεις των κυβερνητικών παραγόντων στην περιοχή μας και ιδιαιτέρως στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό της Χώρας στα Καλάβρυτα, όπου δυστυχώς ένοιωσα την τέλεια λύπη και απογοήτευση για τον τόπο μου, την περιοχή μου, τον Δήμο πού έτυχε αυτήν την περίοδο να εκπροσωπείται από έναν Δήμαρχο κατώτερο των περιστάσεων, χωρίς θέσεις και άποψη, χωρίς όραμα και προοπτική και δυστυχώς χωρίς στόχους και ουσιαστικές διεκδικήσεις.
Ο προαναφερόμενος Δήμαρχος, ο Κος Παναγιωτόπουλος σ΄ όλες του τις προαναφερόμενες παρουσίες  και στις  εξ ανάγκης παρεμβάσεις του, όχι μόνον δεν ανέδειξε τα προβλήματα τις περιοχής μας και δεν έθεσε συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους, πού έχει και δικαιούται αυτή η περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, απεναντίας με την  αστεία όπως πάντα  συμπεριφορά του και τα πολύ φτωχά λεγόμενά του ήταν άχρωμος- άοσμος, επαναλαμβανόμενος και γραφικός και δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων εκτός θέματος.
Όσον αφορά λοιπόν τα προαναφερόμενα λεγόμενά του, για την προκοπή- την πρόοδο και την αναβάθμιση του Δήμου, ζητήματα πού απέχουν πολύ από την γνωστή σε όλους μας πρακτική του, κλείνοντας θα πω απλά αυτό πού όλοι λένε,  ότι ο Δήμαρχος και ή Δημοτική του Αρχή και οι διάφορες σκόρπιες τάσεις πού δρουν στην Δημοτική του ομάδα, δυστυχώς  περί άλλα τυρβάζουν.
Μοναδικός του στόχος, πρακτική και τακτική  είναι να βολέψουν ημετέρους, να βολευτούν οι ίδιοι και να ξεχρεώσουν τα προεκλογικά τους γραμμάτια, ζητήματα για τα οποία θα μιλήσω λεπτομερώς και με στοιχεία στην πορεία.»

1 σχόλια:

axagiotis είπε...

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money