Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

H KATAΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!

Ομογενής Ελληνοαμερικάνος Καθηγητής Πανεπιστημίου στο Κάνσας, ο οποίος κατάγεται απο την Αχαγιά, θέλησε να έλθει για λίγες μέρες στον τόπο καταγωγής του, ώστε να επισκευτεί τους συγγενείς του, και να ανανεώσει τους δεσμούς του με την γενέθλια γή, και παράλληλα απολαύσει αυτό που είχε μείνει στην μνήμη του ως Αχαγιώτικο καλοκαίρι.
Οποία ατυχία. Ο συμπατριώτης φεύγει με τις χειρότερες των εντυπώσεων για μια σειρά απο ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετώπισε εδώ.
Κυρίαρχο για αυτόν ήταν η εικόνα των σκουπιδιών παντού, και ο ίδιος δήλωνε ότι αισθάνθηκε πολιορκημένος στο σπίτι του απο το σκουπίδι που τον περικύκλωνε.
Ο Αχαγιώτης (αφού του εξήγησαν την διαδικασία συγγενείς) αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον Δήμο υποβάλλοντας τα παραπονά του.
Ο ίδιος αναχωρεί το Σάββατο,δεν περιμένει απάντηση,θα βρίσκεται πολύ μακριά άλλωστε, ακόμα και αν κάποιοι βρεθούν να του απαντήσουν.
Το έκανε μήπως και ρίξει στο φιλότιμο (τόπε με ελαφριά αμερικάνικη προφορά αλλά με πλήρη γνώση της έννοιας) αυτούς που διαχειρίζονται την καθημερινότητα μας.
Θα ξανάλθεις? -Ναί, θα ξανάλθω, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναδώ την Αχαγιά μας έτσι-.
Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι.
Αρκεί η φράση του Ανδρέα οτι δεν θα ήθελε να αντικρύσει παλι την ίδια εικόνα.


Οι διαχειριστές




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money