Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΙΚΗΣ ΜΑΣ ¨ΙΣΟΒΙΤΕΣ¨

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ...

Είμαστε περίπου τρείς εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και καιρός να πούμε δύο τρία πραγματάκια...ας τα πάρουμε με την σειρά όμως.
Ως τον μήνα αύγουστο,συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα αυγούστου,η ομάδα βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...ωσπου με πρωτοβουλία των Ισοβιτών ορίστηκε γενική συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο που στέφθηκε με επιτυχία.σχηματίστηκε διοίκηση εκείνο το βράδυ,ορίστηκαν ρόλοι τα πάντα.
Εμέις απο την πλευρά μας δώσαμε υπόσχεση στους ανθρώπους που ανέλαβαν αυτο το δύσκολο έργο να βοηθήσουμε ενεργά κάτι που κάνουμε ως τώρα όσο μπορούμε.σαν Ισοβίτες το τονίζω.
Η διοίκηση απο την πλευρά της στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μην το ξεχνάμε,έφτιαξε την ομάδα,έκανε μεταγραφές αξιόλογους παίκτες και το σημαντικότερο,πλέον έχει δικά της 14 ολόκληρα δελτία.το τονίζω 14.που μέχρι πέρυσι είχαμε 3,4.σε σημαντικά πόστα όπως γενικός αρχηγός,ταμίας κτλ κτλ,μπήκαν άνθρωποι που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουν τα πάντα.
Η ομάδα ως τώρα έχει δώσει περίπου οκτώ φιλικά ματς,και ένα επίσημο για τον κύπελλο.θέλουμε να σταθούμε σε ένα γεγονός οπου πραγματικά ήταν εξοργιστικό για εμάς και τουλάχιστον απογοητευτικό για την διοίκηση.προγραμματίζονται δύο γερά τεστ φιλικά με την ομάδα της κορίνθου,ομάδα γ' εθνικής.πρώτα στην έδρα της κορίνθου και μετά στην έδρα μας.θα μιλήσω για το ματς στην έδρα μας.
Αγαπάς (όπως λες) την Αχαϊκή.ξέρεις οτι το σάββατο η ομάδα στην κόρινθο έχασε 2-1 οπου έπαιξε καλά και γενικώς είχε πολύ καλή παρουσία.και έρχεται η τετάρτη οπου ξέρεις απο την δευτέρα (είχαν τυπωθεί flyers) οτι την τετάρτη παίζει Αχαϊκή κόρινθος.και όταν ήρθε η τετάρτη εσύ φίλαθλε οπαδέ αχαγιώτη προτιμάς να πάς να παρακολουθήσεις το μάτς του λέων αλισσού με την δόξα νιφορεϊκων.(δέν έχουμε τίποτα με τις συμπαθητικές κατα τάλλα δύο ομάδες).αλλα στην κριτική και στο αναθεμάτισμα πρώτος.
Αυτά τα γράφουμε για να ξυπνήσουμε μνήμες και συνειδήσεις.το μόνο που μπορούμε να δεχτούμε για όσους δεν ήρθαν είναι οτι ήταν φιλικό το μάτς.για αυτους όμως που διάλεξαν να πάνε να δούνε άλλο μάτς ένα χιλιόμετρο μακρία δεν δεχόμαστε τίποτα.άδικο προς την ομάδα πρώτα απο όλα.
Σαν Ισοβίτες θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την διοίκηση όσο μπορούμε.με κουβέντα και συννενόηση όλα λύνονται.(σχεδόν).όσα δεν λύνονται ούτε με αυτά τα κάνουμε πέρα.αρέσει δεν αρέσει δεν γίνεται αλλιώς.ξέρετε για τι μιλάμε.δικά μας εσωτερικά αυτά.


Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money