Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το προφητικό χάρισμα των αρθρογράφων της εφημερίδας Πελοπόννησος, με την προεξόφλησητου αποτελέσματος της ψηφοφορίας του Δ.Σ.Δήμου Δυμαίων για την λυματολάσπη

Ενα απο τα θέματα στην ημερήσια διάταξη του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου της 10/10, ήταν και η μεταφορά της Λυματολάσπης απο την Πάτρα στην Βι.Πε.
Τελικά έπειτα απο πολύωρη συζήτηση με αντεγκλήσεις και εκατέρωθεν επιχειρήματα από τους συμβούλους της πλειοψηφίας!  το θέμα αναβλήθηκε για να τεθεί και πάλι εν ευθέτω χρόνο.
Αποτελούσε διακυβευμα για την δημοτική ομάδα του κ.Παναγιωτόπουλου μία ενδεχόμενη ψηφοφορία, διότι ήταν φανερό ότι θα έθετε σε δοκιμασία την συνοχή της ομάδας του.
Είχε προηγηθεί μια θυελλώδη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας για το θέμα της λυματολάσπης.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εκκωφαντική απουσία του προέδρου του Κ.Αλισσού κ.Ανδρέα Στρουμπούτα, ο οποίος  έχει διακριθεί για τους αγώνες του για τον Πείρο και τις παραλίες της περιοχής.
Αλγεινή εντύπωση (πέραν βέβαια των ενδοπαραταξιακών προβλημάτων της Συμπολίτευσης) προκάλεσε η εφημερίδα Πελοπόννησος η οποία προεξοφλώντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έσπευσε να την ανακοινώσει στο σημερινό της φύλλο!!!!!
 Φαίνεται ότι είχε ήδη υπαγορευτεί στους αρθρογράφους της εφημερίδας το σχετικό ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα   οι  δημοσιογράφοι φίλοι και συγγενείς της δημοτικής αρχής, να υποπέσουν στο δημοσιογραφικό ατόπημα της προκαταβολικής δημοσίευσης ενός θέματος που δεν υπήρξε.
Η όλη ενέργεια μας βάζει σε σκέψεις για τα διάφορα άρθρα που δημοσιεύονται κατά καιρούς για τον Δήμο και τον Δήμαρχο Δυμαίων στο κατά πόσον είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας η των προσωπικών σχέσεων των αρθρογράφων.
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει.Ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή, με ένα απλό τηλεφώνημα θα είχε προληφθεί η δημιουργία εντυπώσεων για την εφημερίδα και τους αρθρογράφους της.
Οι axagiotes


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money