Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011


Kάτω Αχαϊα: Δεν άφησαν τίποτε όρθιο οι ληστές

Eφιαλτικές ώρες για μια ηλικιωμένη γυναίκα


Kάτω Αχαϊα: Δεν άφησαν τίποτε όρθιο οι ληστές  Eφιαλτικές ώρες για μια ηλικιωμένη γυναίκα

Αποφασισμένοι  να μη φύγουν με άδεια χέρια  ήταν οι δύο νεαροί ληστές που εισέβαλαν σε μια διώροφη κατοικία στα Βεσκουκέικα της Κάτω Αχαΐας και έκαναν τα πάντα για να ανοίξουν την κλειδωμένη πόρτα ενός δωματίου! Ο ιδιοκτήτης σπιτιού, που επέστρεψε ξαφνικά και είδε τη γερόντισσα μητέρα του ακινητοποιημένη, δεν πρόλαβε να τους σταματήσει.

Οι δράστες  ανέβηκαν πρώτα στον πρώτο  όροφο, όπου ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας. Κατάλαβαν, όμως, ότι αυτά που αναζητούσαν βρίσκονταν μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο που δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Έτσι, κατέβηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο ισόγειο και βρήκαν την 87χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη που «πάγωσε» μόλις τους είδε!

Την  υποχρέωσαν να καθίσει στο κρεβάτι και άρχισαν να ερευνούν το διαμέρισμα. Όμως, ούτε εκεί βρήκαν το κλειδί που έψαχναν και άρχισαν να την απειλούν ζητώντας της να τους το δώσει. Της ηλικιωμένης το ‘λεγε η καρδιά της και αρνήθηκε να τους αποκαλύψει πού το έκρυβε. Όμως, οι κακοποιοί δεν το έβαλαν κάτω. Ανέβηκαν πάλι στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα!

Έτσι, ανακάλυψαν τις οικονομίες  του ιδιοκτήτη -περίπου 15.000 ευρώ- που είχε κρύψει μέσα στην ντουλάπα, αλλά και έναν κουμπαρά ο οποίος περιείχε άλλα 8.000 ευρώ! Την ώρα που έφευγαν με την πλούσια λεία τους, ο ιδιοκτήτης τους είδε και τους καταδίωξε, αλλά οι ευέλικτοι κακοποιοί κατάφεραν να του ξεφύγουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money