Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά στον Κ. Αλισσό

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στην Παραλία του Κάτω Αλισσού με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Κάτω Αλισσού και το Τοπικό Συμβούλιο του Κάτω Αλισσού. Περισσότερα από 500 άτομα ξεφάντωσαν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής ενώ τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Τζαΐλου, Σαγεΐκων Άρλας και της σχολής χορού Παναγιώτη Τσεκούρα, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπαρμπούνης και ο πρόεδρος του Κάτω Αλισσού Ανδρέας Στρουμπούτας βράβευσαν τους πολιτιστικούς συλλόγους για την παρουσία τους και την εν γένει προσφορά τους.
Τυχερή της ημέρας η κα. Ζωή Καραβότα η οποία «κέρδισε» γευστικά τους παρευρισκομένους με την καλύτερη πίτα της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Χρήστος Νικολάου και Κανέλλος Κανελλόπουλος, ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λάζαρος Κολώνας, οι Βουλευτές Αχαΐας κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και κ. Νίκος Τσούκαλης, οι πολιτευτές κκ. Γεώργιος Καραμαλίκης, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Νατάσσα Ράγιου, Γεωργία Ντάτσικα, Γιάννης Κριμπάς και Αναστάσιος Γιαχαλής , οι δημοτικοί σύμβουλοι Δυτικής Αχαΐας κκ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος, Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος, Χρήστος Μεντζελόπουλος, Σπύρος Τραχάνης και Σπυρίδων Σταυρογιαννόπουλος.
Επόμενο ραντεβού στα μέσα του καλοκαιριού 2012 με το καθιερωμένο 2ήμερο που είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money