Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

αιτημα για δημιουργία Αστυνομικού Σταθμού στα Σαγέικα

Π. Παναγιωτοπούλου: "Να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην Αχαϊα"



Π. Παναγιωτοπούλου: "Να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην Αχαϊα"        Σχετικά με το τελευταίο κρούσμα εγκληματικότητα  στα Σαγέικα η κ. γραμματέας του  Τομέα Παιδείας της Ν.Δ και  υποψήφια βουλευτής κ. Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου  έκανε την ακόλουθη δήλωση: “ Στα πιεστικά αιτήματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και της ίδιας της ηγεσίας της τοπικής Αστυνομίας, για δημιουργία Αστυνομικού Σταθμού στα Σαγέικα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παραμένει επικίνδυνα αμήχανη. Στο μεταξύ μακραίνει ο κατάλογος της παραβατικότητας και μεγαλώνει η ανασφάλεια των κατοίκων.
Όμως, αυτή τη στιγμή που όλα βρίσκονται στο  πιο κρίσιμο σημείο για τη χώρα και τους πολίτες, ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του με τον  καλύτερο τρόπο και να μην βρίσκει  συνεχώς άλλοθι στην κρίση και  στις εσωκομματικές του ανησυχίες. Αυτό πρέπει να κάνει και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που είναι προφανές ότι δεν είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ούτε τις δυνάμεις που διαθέτει για την ασφάλεια των πολιτών. Τουλάχιστον αυτό.
Μέχρι τότε που  επιτέλους θα εφαρμοστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως είναι και το αυτονόητο, εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την αύξηση της αστυνόμευσης και για παράλληλες ενέργειες  που βοηθούν στο να μειωθούν οι απομονωμένες γειτονιές στην Αχαΐα  και να αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά οι ηλικιωμένοι άνθρωποι ή οι άνθρωποι που ζούνε μόνοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money