Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ο Νικος Παπαδηματος συμμεριζεται και διερμηνευει τα αισθηματα ανασφαλειας των κατοικων της Κ. Αχαΐας και των Σαγεϊκων, διοτι ειναι εκτεταμενη στην περιοχη τους η δραση εμπορων και διακινητων ναρκωτικων

ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΓΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΑΣ

Ν. Παπαδημάτος: Κοπή πίτας και περιοδεία στη Δυτική Αχαΐα ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1/2012 ΩΡΑ 11:00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

«Είναι μια ακόμη ευκαιρία να αφουγκρασθώ τον παλμό της Δυτικής Αχαΐας»


Ν. Παπαδημάτος: Κοπή πίτας και περιοδεία στη Δυτική Αχαΐα  «Είναι μια ακόμη ευκαιρία να αφουγκρασθώ τον παλμό της Δυτικής Αχαΐας»

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τον απλό κόσμο, την προσεχή Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος θα βρεθεί στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Επίκεντρο της περιοδείας του, το πρωί της Κυριακής, θα είναι η Κάτω Αχαΐα, όπου στις 11 στο πολιτιστικό κέντρο θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου.
«Είναι μια ακόμη ευκαιρία, πέραν της ανταλλαγής ευχών, να αφουγκρασθώ τον παλμό της Δυτικής Αχαΐας, τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων της και δη του αγροτικού κόσμου» τονίζει σε σχετική δήλωση του ο Ν. Παπαδημάτος.
Ειδικότερα, ο βουλευτής επισημαίνει ότι οφείλει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των χαμηλών τιμών των προϊόντων των παραγωγών της περιοχής και να κάνει τις δέουσες ενέργειες για να συνεχισθεί η απορρόφηση των φραουλων και των ακτινιδίων από τη Ρώσικη αγορά.
Εξάλλου ο Νίκος Παπαδημάτος συμμερίζεται και διερμηνεύει τα αισθήματα ανασφάλειας των κατοίκων της Κ. Αχαΐας και των Σαγεϊκων, διότι είναι εκτεταμένη στην περιοχή τους η δράση εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών. Ο τ. βουλευτής ενώνει τη φωνή του με τις διαμαρτυρίες του Δήμου και άλλων φορέων της περιοχής, που εύλογα και δίκαια ζητάνε ενίσχυση της αστυνόμευσης για να μη δρουν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα οι έμποροι ναρκωτικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money