Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ.

Ονοματολογία Οδού - Αντικατάσταση Λαμπτήρα Φωτισμού Δρόμου σε κολώνα της ΔΕΗ

Καλησπέρα σας,

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την πορεία της από 25/5/2010 αιτήσεώς μου, στην οποία σε συνέχεια υποδείξεώς σας, πρότεινα κάποια ονόματα για την οδό που βρίσκεται το ακίνητό μου.

Επιπλέον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο λαμπτήρας που βρίσκεται στην οδό που θέλουμε να ονοματήσουμε έχει μάλλον καεί γι’ αυτό δεν ανάβει. Επικοινώνησα με τη ΔΕΗ, όπου με ενημέρωσαν ότι αρμόδιος για την αντικατάσταση είναι ο Δήμος.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Γ. Αδρακτάς
gadraktas@alpha.gr

Απάντηση

Κε Αδρακτά

Ενημερώστε μας σας παρακαλούμε για την αίτηση που καταθέσατε δίνοντας μας περισσότερα στοιχεία..

Όσον αφορά τον λαμπτήρα δώστε μας την ακριβή διεύθυνση της οικίας σας. ( Εμάς πάντως μας προκάλεσε αισθήματα  θλίψης και ζήλειας  η όλη στιχομυθία. Τόσο ανίκανοι είμαστε πιά σε αυτή την περιοχή; Εμείς για να αντικαταστήσουμε μια λάμπα πρέπει να βρούμε και να ξαναβρούμε τον Αντιδήμαρχο, να παρακαλέσουμε και να περιμένουμε πότε θα ανταποκριθεί ο Δήμος μας.Έχω απευθύνει ένα ερώτημα στον Δήμο Δυμαίων απο την 1η Ιουνίου του 2011 και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει καν απάντηση!!!!!! Ντροπή.Αντε διοργανώστε καμμιά φιέστα ακόμη.)
Φίλιππος Ε.Σερεπίσος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money