Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

AXAGIOTES
ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Όταν ξεκινήσαμε το μπλογκ axagiotes, ο σκοπός μας ήταν (και φυσικά είναι) η ενημέρωση των Αχαγιωτών για τα τεκταινόμενα και τα συμβάντα της περιοχής μας.Ο έλεγχος των πράξεων της τοπικής εξουσίας, χωρίς υμνολογίες και αγιογραφίες των κρατούντων και αιρετών της Δυτικής Αχαίας,η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής χωρίς παρωπίδες και διαστρεβλωτικά φίλτρα.
Ειλικρινά ούτε εμείς περιμέναμε ότι θά έχουμε έναν μέσο όρο επισκέψεων μηνιαίως μεταξύ 9.000 και 11.000 ατόμων.
Αυτό που μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι δεχόμαστε επισκέψεις από όλο τον κόσμο: Σκόπια! , Τουρκία!, Ουκρανία!, Ρωσία!,Νότια Κορέα!Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Καναδά,Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία,Κύπρο,Λετονία, Ρουμανία, Βουλγαρία.
Αυτά όλα μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους Αχαγιώτες και να ελέγχουμε την εξουσία.
Σύντομα θα αναβαθμιστεί το μπλογκ σε ιστοσελίδα, ώστε να έχουμε περισσότερες τεχνικά επιλογές για να αναδεικνύουμε τα θέματα που μας απασχολούν, με κύριο μέλημα την Αχαγιά μας.
Είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε θέλει να δημοσιεύσει κάτι , είτε ενημερωτικά, είτε καταγγελίες, είτε άρθρα γενικού ενδιαφέροντος.
EMAILS, filip.seres@gmail.com, και axagiotes@yahoo.com
Ευχαριστούμε για την στήριξη:
Νίκος Φραντζής, Axagiotis, Σερεπίσος Φίλιππος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money