Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κ. Αχαΐα: Οκτώ συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση.ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΚΤΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ

θΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝ.ΥΠ/ΔΝΤΗ κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ


Οκτώ συλλήψεις Πακιστανών που συνοδεύονται με βαριές κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις μεταξύ των οποίων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, είναι το αποτέλεσμα της γιγαντιαίας επιχείρησης της Αστυνομίας της Κάτω Αχαΐας με την συνδρομή Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Στόχος ήταν η πάταξη των κρουσμάτων διακεκριμένων κλοπών σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαίας, από τα οποία η ΔΕΗ είχε υποστεί φθορές που ξεπερνούσαν σε αξία τις 400.000 ευρώ.
Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές υπόπτων από τις οποίες οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις
Όπως πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε το pelop.gr, άγνωστοι λεηλατούσαν τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ σε πολλές περιοχές του κάμπου (από το Γομοστό μέχρι το Βουπράσιο στα σύνορα Αχαΐας Ηλείας), γεγονός που προβλημάτιζε την Αστυνομία, αλλά και προκαλούσε σημαντικές φθορές με πολύ μεγάλο κόστος στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Όπως φαίνεται οι δράστες ήσαν μέρος κυκλώματος που χρησιμοποιούσε τα κλοπιμαία για εμπόριο χαλκού.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί του Τμήματος της Κάτω Αχαΐας σε συνεργασίαμε την ΟΠΚΕ έστησαν ενέδρες στην περιοχή και τελικά στις 5π.μ. εντόπισαν υπόπτους, που όπως αποδείχτηκε είχαν σκοπό να κλέψουν και πάλι.
Στην συνέχεια οι πρώτοι προσαχθέντες οδήγησαν τους αστυνομικούς και στους υπόλοιπους.

πηγη.pelop

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money