Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Οργανωμένο κύκλωμα, πίσω από τις κλοπές μετασχηματιστών στη Δυτ. Αχαΐα»

Σύμφωνα με τον αχαιό πολιτικό, το οργανωμένο κύκλωμα έχει αφαιρέσει περίπου 1.400 μετασχηματιστές


:
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Οργανωμένο κύκλωμα, πίσω από τις κλοπές μετασχηματιστών  στη Δυτ. Αχαΐα» Σύμφωνα με τον αχαιό πολιτικό, το οργανωμένο κύκλωμα έχει αφαιρέσει περίπου 1.400 μετασχηματιστές

Οργανωμένο κύκλωμα, βρίσκεται πίσω από τις αλλεπάλληλες κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Αυτό αποκάλυψε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μέσα από ερώτησή του στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Όπως επισημαίνει στην σχετική ερώτησή του ο κ. Χρυσανθακόπουλος, σε πανελλήνια κλίμακα το οργανωμένο κύκλωμα έχει αφαιρέσει περίπου 1.400 μετασχηματιστές, με σκοπό να πουλήσει στην μαύρη αγορά τον χαλκό που περιέχουν, προκαλώντας έτσι οικονομική ζημιά ύψους πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Αχαιός πολιτικός, αναφέρει στην ερώτηση του, ότι οι δράστες είναι πιθανώς Ρομά από βαλκανικές χώρες οι οποίοι μάλιστα ρισκάρουν τη ζωή τους, αφού ελλοχεύει άμεσος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Παράλληλα, ερωτά τον υπουργό:
-Ποια είναι η υπηρεσιακή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αυτού του είδους;
-Η προτροπή του Δ.Σ. της ΔΕΗ για επιφυλακή και περιπολία υπηρεσιών δεν ελλοχεύει κινδύνους από αυτοδικίες του;
-Ποιες υπηρεσίες ενεργοποιούνται για την φύλαξη των μετασχηματιστών και την έρευνα σύλληψης των δραστών;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money