Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΔΡΟΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Λόγω της φύσης της εργασίας μου ως ταχυδρομικού διανομέα, καθημερινά διατρέχω την Κάτω Αχαία και την ευρύτερη  περιοχή της.
Κατά συνέπεια έχω ιδία άποψη για τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής στα θέματα της αποκομιδής των απορριμμάτων, αλλά και της άθλιας κατάστασης  του οδοστρώματος σε πολλά σημεία της Αχαγιάς και των οικισμών της.
Συγκεκριμένα στον οικισμό Μανεταίικα χάσκει εδώ και καιρό μια τεράστια λακκούβα η οποία είναι επικίνδυνη για τα οχήματα.
Δεν έχουν ρίξει έστω λίγο χαλίκι μήπως και αποφύγουμε τα χειρότερα.
Στην Κολοσάρα ακριβώς μόλις περάσουμε  κάτω  από την γέφυρα,  αριστερά, υπήρχε κάποτε ένας δρόμος παράλληλος της εθνικής οδού. Λέω υπήρχε γιατί πλέον το μόνο που βλέπει κανείς εκεί είναι μια μικρή χωματερή σκουπιδιών η οποία αποτελεί εστία μόλυνσης.
Λίγο πιο πάνω στον επαρχιακό δρόμο Αχαγιάς-Αγιοβλασίτικα, στην περιοχή Στεναίιτικα κοντά στην οικία Μαχαίρα η Πασά, μια άλλη χωματερή έχει δημιουργηθεί προς δόξαν του πολιτισμού μας και της Δημοτικής Αρχής.
Επίσης όπισθεν του  κέντρου Υγείας Κ.Αχαίας  άλλα σκουπίδια αφημένα εδώ και καιρό σχηματίζουν μια άλλη χωματερή της οποίας η γειτνίαση με το Κέντρο Υγείας μόνο άσχημους συνειρμούς δημιουργεί.
Αυτά είναι απλώς ενδεικτικά της  αμέλειας της δημοτικής αρχής.
Παρόμοιες καταστάσεις συναντώ καθημερινά όχι μόνο στην Αχαγιά αλλά και στις άλλες τοπικές κοινότητες της Δυτικής Αχαίας.
Όλα αυτά επανειλημμένα έχουν αναφερθεί από εμένα με την ιδιοτητά μου ως τοπικού συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας της Κάτω Αχαίας στον προεδρό της, κ. Καραμπελιά
Ηλία. Το αποτέλεσμα; Το συναντώ καθημερινά. Τίποτα δεν έχει γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση. Αναμένω  κάποιος επιτέλους να επιληφθεί. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος;

Κώστας Δρόσος
Τοπικός σύμβουλος
Στην φωτογραφία: Κάποτε υπήρχε δρόμος παράλληλος της Εθνικής Οδού.Τώρα είναι κλεισμένος από τα σκουπίδια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money