Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πάτρα: Πρωτοφανής διάρρηξη ΑΤΜ έξω από το κατάστημα ΜΑΚΡΟ

Πήγαν με κλεμμένα φορτηγάκια και άνοιξαν με οξυγονοκόλληση το χρηματοκιβώτιο
[13:57,08/04]
Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αλλά και τυχόν ίχνη που μπορεί να έχουν εντοπιστεί στο σημείο, ερευνούν εξονυχιστικά οι αστυνομικές Αρχές της Αχαίας σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κατάστημα ΜΑΚΡΟ στην περιοχή του Ρίου.
Συγκεκριμένα γύρω στις 4.10 το πρωί της Κυριακής τέσσερα με πέντε τουλάχιστον άτομα (τόσα φαίνονται σύμφωνα με πληροφορίες του Patras Times στο βίντεο), έφθασαν στο ΜΑΚΡΟ με δύο φορτηγάκια, τα οποία όπως προέκυψε στη συνέχεια, είχαν κλαπεί το βράδυ του Σαββάτου από χώρους στάθμευσης στην Πάτρα.
Εκεί έφθασαν στην είσοδο του καταστήματος και με το ένα από αυτά εμβόλισαν την κεντρική πόρτα και ακολούθως το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης του ΑΤΜ της τράπεζας που βρίσκεται σε αυτό.
Έπειτα με τα χέρια φόρτωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στο δεύτερο φορτηγάκι ενώ το πρώτο το τρακαρισμένο το παράτησαν στο σημείο.
Στη συνέχεια έφθασαν σε κάποιο χωράφι στην περιοχή μεταξύ Πλατάνι και Σελλά και με τη βοήθεια οξυγονοκόλλησης άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο και διέφυγαν με κάποιο άλλο όχημα, αφήνοντας στο σημείο και το δεύτερο κλεμμένο φορτηγάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money