Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μιχάλης Μπεκίρης

Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μιχάλης Μπεκίρης "Στη Δημοκρατία μας πρέπει να υπάρχει και η συλλογική αλλά και η ατομική αξιολόγηση και ευθύνη"
«Σήμερα ξεκινώ μαζί με τους συνεργάτες και τους φίλους την προεκλογική περίοδο. Στις πλέον κρίσιμες μετά τον πόλεμο εκλογές διεκδικώ την ψήφο των Αχαιών συμπολιτών μου. Η δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει δαπανηρή προβολή αλλά επιβάλλει σαφή, ξεκάθαρο λόγο με σκληρές αλήθειες για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του τόπου μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες αφενός για να τους μεταφέρω τις θέσεις, τις απόψεις, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το όραμα μας για την Αχαΐα και την Ελλάδα, αφετέρου για να ζητήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη τους καθώς πιστεύω ότι το να είσαι νέος, άφθαρτος, με εμπειρία, με καθαρά χέρια, καθαρό πρόσωπο και καθαρό λόγο είναι πλεονέκτημα στην πολιτική. Γιατί στη Δημοκρατία μας πρέπει να υπάρχει και η συλλογική αλλά και η ατομική αξιολόγηση και ευθύνη. Με τη βοήθεια του Θεού και με σωστές επιλογές  είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»
Με αυτή την ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Μπεκίρης ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία με σλόγκαν "Μιχάλης 2012, Μπορούμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money