Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.......ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ

Αχαία: Ένοπλη ληστεία και εφιάλτης για οικογένεια στα Νιφορέικα


Σοκ έπαθε η 52χρονη γυναίκα όταν μετά τις 9:30 χθες το βράδυ, είδε να εισβάλουν στο σπίτις της στα Νιφορέικα, τέσσερις κουκουλοφόροι που κρατούσαν όπλο και μαχαίρια.
Οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό από την κεντρική πόρτα που εκείνη την ώρα δεν ήταν κλειδωμένη και απείλησαν τη γυναίκα ζητώντας χρήματα. Η 52χρονη τους είπε ότι δεν είχε και τελικά περίμεναν τον σύζυγό της να επιστρέψει. Οι δράστες στο μεταξύ κλείδωσαν τη γυναίκα σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να κάνουν άνω κάτω το σπίτι.
Όταν επέστρεψε ο άνδρας τον ακινητοποίησαν αρπάζοντάς του12.000 ευρώ που είχε επάνω του και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο δωμάτιο που είχαν κλειδώσει τη γυναίκα.
Αφού έψαξαν το σπίτι, βρήκαν επιπλέον 150 ευρώ καθώς και κοσμήματα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο ενός αλλοδαπού εργάτη που απασχολούσε το ζευγέρι στις καλλιέργειες. Οι δράστες έδεσαν και τους τρεις μέσα στο σπίτι και διέφυγαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιμετρική στο ύψος της Οβρυάς, από την Αστυνομία που συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money