Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γ. Καραμαλίκης : Πολιτικός διάλογος με τους κατοίκους της Ακράτας

Π
ολιτικό διάλογο με τους κατοίκους της Ακράτας και της Αιγείρας είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ναύαρχος (ε.α) Γιώργος Καραμαλίκης.
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας είχε την δυνατότητα να ακούσει τους κατοίκους της περιοχής και να τους αναλύσει το πρόγραμμα του κόμματος σε διάφορους τομείς, όπως οικονομία, ανάπτυξη, ανεργία, λαθρομετανάστευση και άλλα.
Παράλληλα ο κ. Καραμαλίκης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ο τόπος μας να έχει μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής δέχτηκε και απάντησε σε ερωτήσεις για τα χρόνια προβλήματα, αλλά και όσα έχουν προκύψει για την μετά Καλλικράτη εποχή, όπως επίσης και για το ζήτημα με τους δανειολήπτες και τους μεριδιούχους της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Ο κ. Καραμαλίκης συνεχίζει καθημερινά τις συναντήσεις του με τους Αχαιούς πολίτες, και ακούει τις απόψεις τους για διάφορα πολιτικά ζητήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money