Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μεγάλη ανταπόκριση στην Κάτω Αχαΐα για τον Νίκο Παπαδημάτο

Μεγάλη ανταπόκριση για την Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Παπαδημάτο, στην εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε γνωστό κέντρο της Κάτω Αχαΐας. Μιλώντας σε μία αίθουσα γεμάτη από πολίτες κάθε ηλικίας, ο κ. Παπαδημάτος υπογράμμισε ότι τις προσεχείς εκλογές «οφείλουμε όλοι να τις αντιμετωπίσουμε με λογική και αίσθημα ευθύνης», σημειώνοντας πως «στις 7 του Μάη πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που θα μπορέσουν να πάρουν την χώρα στις πλάτες τους».
Χαρακτηρίζοντας τις εκλογές ως «τις πλέον κρίσιμες στην πρόσφατη ιστορία της χώρας», τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική συνετή επιλογή, μέσα σε ένα ευρύτερο κλίμα λαϊκισμού και ανευθυνότητας».
Παράλληλα, ο κ. Παπαδημάτος σημείωσε πως «ο Αντώνης Σαμαράς ανέστησε την παράταξη, αλλά κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μην την αφήσουν να κυβερνήσει». Γι’ αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, ξεφυτρώνουν νέοι σχηματισμοί στα δεξιά της, τους οποίους χαρακτήρισε ως «σημαίες ευκαιρίες», προσθέτοντας πως «κάποιοι επιδιώκουν το πολυδιασπασμένο μετεκλογικό τοπίο. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη».
«Σε αυτό το φαύλο κράτος που αντιμάχεται τους ίδιους τους πολίτες, πρέπει επιτέλους να μπει μία τάξη», τόνισε στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής, προσθέτοντας πως «πρέπει να προχωρήσουμε σε τομές και ρήξεις εκεί που οι άλλοι δεν τόλμησαν καν να αγγίξουν, μεταμορφώνοντας τη σχέση του πολίτη με το κράτος».
Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Παπαδημάτος και στο ενδεχόμενο προσπάθειας ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο τόνισε εμφατικά ότι «θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία, καθώς θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανομήματα στην ιστορία της χώρας».
Επιπρόσθετα, ξεχωριστή αναφορά έκανε και στα συγκεκριμένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, τα οποία έχουν παραμένουν αναξιοποίητα, όπως ο αγροτουρισμός, αλλά και στην ανάγκη οριστικής επίλυσης προβλημάτων που χρονίζουν, όπως αυτό της άρδευσης.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Παπαδημάτος είχε για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να συζητήσει με εκατοντάδες πολίτες για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ο ίδιος δεν είναι από αυτούς που τους θυμήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες όταν και φάνηκαν στον ορίζοντα οι εκλογές, αλλά βρίσκεται δίπλα τους συνέχεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money