Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΔΡΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ.ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ

Σ.Αχαγιώτες: ο ποιός μικρός και φτωχός Δήμος της Αχαίας επιδεικνύει περίσσευμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Σε άπορους και αναξιοπαθούντες κατοίκους του Δήμου Ερυμάνθου προσέφερε βοήθεια ο Δήμος, τη περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια, την Εκκλησία και τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», καταρτίσθηκε ο κατάλογος των δημοτών του Δήμου που είχαν ανάγκη από βοήθεια.
Παράλληλα τόσο το προηγούμενο διάστημα, όσο και κατά τη Πασχαλινή περίοδο, διένειμε τρόφιμα σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου τα οποία προσφέρθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό και τη Μητρόπολη Πατρών.
Η Πασχαλινή βοήθεια προσφέρθηκε στους δικαιούχους με την έκδοση ονομαστικών διατακτικών από το Δήμο για την προμήθεια τροφίμων από τα καταστήματα της περιοχής, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Εν τω μεταξύ ο Δήμος Ερυμάνθου και προκειμένου να ανταποκριθεί στις διευρυμένες ανάγκες που παρατηρούνται, θα συζητήσει στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. τη λήψη απόφασης για την ίδρυση και λειτουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Μέσα από τη λειτουργία του νέου θεσμού, θα επιδιώξει την ένταξη και συμμετοχή ιδιωτών και επιχειρήσεων του Δήμου για τη μόνιμη και σταθερή υποστήριξη των αναξιοπαθούντων πολιτών του Δήμου Ερυμάνθου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money