Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σύσκεψη ενημέρωσης για το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων

Σύσκεψη ενημέρωσης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πατρέων σχετικά με το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο της Πάτρας. \

Στη σύσκεψη την οποία συγκαλεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Λοτσάρης, θα παρουσιαστούν από το Συμβούλιο Ωρίμανσης του έργου, το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών υπαγωγής στα έργα ΣΔΙΤ και ένταξης στο ΕΣΠΑ καθώς και τα αποτελέσματα της χρηματοοικονομικής ανάλυσης 5 εναλλακτικών τεχνολογικών σεναρίων, μεταξύ των οποίων θα γίνει η τελική επιλογή.

Η ενημέρωση των παρατάξεων γίνεται ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και στην οποία θα έρθει προς συζήτηση και έγκριση Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του 1ου ΦΟΔΣΑ Ν. Αχαΐας, του 2ου ΦΟΔΣΑ Ν. Αχαΐας και του Δήμου Πατρέων, η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου ο Δήμος Πατρέων ως φορέας υλοποίησης του έργου να προβεί στην υποβολή πρότασης- αίτησης στη διυπουργική επιτροπή για την υπαγωγή της συγκεκριμένης σύμπραξης στο Ν. 3389/2005.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money