Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μήνυμα Σαμαρά για Αχαια

 "Μαζέψτε όσους συμπεριφέρονται σα να είναι ήδη υποψήφιοι στην Αχαΐα"

Μυστήριο με τρεις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν απευθείας στην Αθήνα – Δυσκολίες για όσους δεν έχουν «λευκό» ποινικό μητρώο

Σε επίπεδο Αθήνας κρίνεται πλέον η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με το ζητούμενο να είναι έως και την τελευταία στιγμή η ανεύρεση ονόματος έκπληξη που θα δώσει άλλη δυναμική και θα κάνει τη διαφορά στο πάλι ποτέ κάστρο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τόσο οι επιτελείς του, όσο και ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς, δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ,πως όχι μόνο το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας δεν έχει κλείσει, αλλά αντιθέτως πως παραμένει ανοικτό ακόμα και για πολλούς οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την παρουσία του σε αυτό.
Χαρακτηριστικό της ρευστότητας που υπάρχει σε σχέση με το ποιοι θα συμπεριληφθούν είναι και το γεγονός, πως στα χέρια του ο Αντ. Σαμαράς έχει υποψηφιότητες οι οποίες δεν έχουν γίνει καν γνωστές στην Πάτρα, καθώς αυτές κατατέθηκαν απευθείας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.
Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται τρεις υποψηφιότητες γα την τύχη των οποίων θα αποφασίσει ο ίδιος.
Στο μεταξύ τα τελευταία εικοσιτετράωρα πληθαίνουν οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες πρόσωπα τα οποία φέρονται ως σίγουρα για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, δεν αποκλείεται να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις μόλις ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια του πρωινού καφέ της περασμένης Πέμπτης στη Συγγρού με τη συμμετοχή και προσώπου από την Αχαΐα, από το οποίο η Αθήνα ζήτησε να μεταφέρει σε συγκεκριμένα άτομα που κινούνται ήδη ως υποψήφιοι να είναι προσεκτικοί και να μην συμπεριφέρονται σαν να έχουν λάβει το χρίσμα.
Την ίδια ώρα πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με το «κλείδωμα» του ψηφοδελτίου σε επίπεδο γυναικών καθώς παρά τις όποιες προσπάθειες μία θέση εξακολουθεί να «χηρεύει».
Μαχαιρώματα Αχαιών στην Αθήνα
Προβληματισμός επικρατεί σε κεντρικό επίπεδο στο «Γαλάζιο στρατόπεδο» για την εικόνα που εμφανίζουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.
Τα μαχαιρώματα – όπως ειπώθηκε και σε επίπεδο πρωινού καφέ στη Συγγρού – έχουν φτάσει στην Αθήνα με τον κάθε ένα από τους ενδιαφερόμενους να «ακουμπάει» όπου έχει …άκρη, με την ελπίδα πως αυτή θα λειτουργήσει υπέρ  του σε περίπτωση που μπει υπό κρίση η υποψηφιότητα τους.
Την  ίδια ώρα σε δύσκολη θέση βρίσκονται δυο από τους φερόμενους ως εν δυνάμει υποψήφιοι, καθώς η απαίτηση της Συγγρού για αποστολή στοιχείων στην Αθήνα, προκειμένου να ερευνηθεί κατά πόσο έχουν λευκό ποινικό μητρώο ή δεν έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις από τις οποίες προκύπτουν διαφόρων τύπων σκιές για αυτούς, τους υποχρεώνει να αποδείξουν πως είναι «καθαροί».
Έπιασε δουλειά το ΣΔΟΕ
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε επίπεδο Αχαΐας άνοιξε – όπως και άλλες περιοχές της χώρας – ο φάκελος πραγματοποίησης ελέγχων για πρόσωπα που φέρονται ως πιθανοί υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία ( ισχύει και για άλλα κόμματα) οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τις οποίες απαιτούνται χρηματικά ποσά.
Το ποσό και η ύπαρξη παραστατικών για τις εκδηλώσεις αυτές καθώς και ποιοι κατέβαλαν τα χρήματα βρίσκονται στο στόχαστρο των ελεγκτικών ,μηχανισμών και στην Αχαΐα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money