Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σε Σούλι, Άρλα, Σαντομέρι και Πόρτες ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δ. Τριανταφυλλόπουλος

Την έντονη κινητικότητά του, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, συνεχίζει εντός κι εκτός αστικών περιοχών o Yποψήφιος Βουλευτής Αχαίας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος την Κυριακή, αφού εκκλησιάστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Μυρυφόρων της Εγλυκάδας και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με δεκάδες πιστούς, περιόδευσε σε αρκετές περιοχές, με πρώτο σταθμό το Νέο Σούλι της Πάτρας, θέλοντας παράλληλα να τιμήσει και τη μνήμη του προσφάτως και πρόωρα αποθανόντος τέως Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νίκου Γκοτσόπουλου.
Ακολούθως επισκέφθηκε τα χωριά Άρλα, Σαντομέρι και Πόρτες όπου φιλοξενήθηκε σε πολλά σπίτια, ενώ συγκινητική ήταν η συνάντησή του με εγκάρδιο υπερήλικα φίλο του, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα, ενώ του διηγήθηκε παλιά ενδιαφέροντα πολιτικά γεγονότα που θυμίζουν την κρίσιμη σημερινή κατάσταση.
Στην χαρακτηριστική του φράση, "ο κόσμος είναι για σας και ως Βουλευτής μην τον ξεχάσεις ποτέ",ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σχολίασε: "Ήρθα να δω εσένα και να πάρω δύναμη από τα χρόνια σου.
Είμαι σίγουρος πως δεν περίμενες ότι σε μία τόσο πολύ μικρή προεκλογική περίοδο, θα βρω χρόνο για το ποιο μακρινό χωριό της Δυτικής Αχαΐας, αλλά και για σένα όπως και το σπιτικό σου. Οπότε δεν ξεχνάω κι αν κάποτε το πράξω..απλά θα διαβαίνω την έξοδο από την πολιτική".
Και κατέληξε: "Η πολιτική δεν γίνεται από τα γραφεία μας. Στα γραφεία κάθονται όσοι τρομάζουν από την κοινωνία κι όσοι από εκλογές σε εκλογές ξεχνούν ποιοι τους έκαναν βουλευτές"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money