Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πάτρα: 5η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2012

ώρα για την 5η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2012 έφτασε καθώς απομένουν λίγες πλέον ημέρες μέχρι ν’ανοίξει τις πύλες της.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Αίγλη του πολυχώρου Veso Mare αμέσως μετά το Πάσχα, το τριήμερο Παρασκευή 20 έως Κυριακή 22 Απριλίου.

Ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές που δίνουν όχι μόνο πανελλήνιο αλλά και διεθνή χαρακτήρα στο νέο αυτό τουριστικό θεσμό, με σημείο αναφοράς πέντε χρόνια τώρα την Πάτρα, είναι η Ελβετία, η Γερμανία, η Σλοβακία και ο Λίβανος με πρωτοβουλία των προξένων τους καθώς και οι Περιφέρειες Ιονίων, Πελοποννήσου, φυσικά δε και της Δυτικής Ελλάδος. Την λίστα των εκθετών συμπληρώνουν και άλλες επίλεκτες συμμετοχές από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,του πολιτισμού, των τροφίμων και ποτών,του μηχανοκίνητου αθλητισμού, των θαλάσσιων σπορ και του περιβάλλοντος.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η Activetrip 2012 τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του HATTA , που της δίνουν με την σφραγίδα τους πρόσθετο κύρος, ενώ χορηγοί είναι οι παρακάτω σημαντικές επιχειρήσεις και φορείς: Λουξ, Γέφυρα, ΟΛΠΑ , Arte G.T., Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ster Cinemas, Τεντούρα Κάστρο, και Λουκούμια Κούλου.

Τη φετινή διοργάνωση της Έκθεσης θα πλαισιώσουν και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις. Η είσοδος θα είναι δωρεάν ενώ τους επισκέπτες περιμένουν προσφορές, δώρα και άλλες εκπλήξεις. Η Έκθεση όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται με την φροντίδα του Υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος –Πελοποννήσου –Ηπείρου της οικονομικής εφημερίδας Εξπρές, που εδρεύει στην Πάτρα (πληροφορίες στο 2610 220607).
NEWSPLYS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money