Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τουρνουά Μπάσκετ το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο 3ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας

Την ευκαιρία να γνωριστούν και να συμμετέχουν στο τουρνουά 1vs1 vol.2 με τους προσκεκλημένους επαγγελματίες παίκτες από την Α1, θα έχουν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ Αστέρια Αχαΐας και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά της ακαδημίας μπάσκετ, τα Αστέρια Αχαΐας διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά 1vs1. 

Το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο 3ο ανοικτό δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας (πλησίον κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ Κάτω Αχαΐας), θα ζήσουν και φέτος στιγμές... Α1!

Μεγάλα ονόματα από το πρωτάθλημα της Α1 Basket League ΟΠΑΠ, παίκτες που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται σε μεγάλους ιστορικούς συλλόγους, όπως Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Άρης, θα βρίσκονται στην Κ. Αχαγιά.

Επίσης, το παρόν θα δώσει, και, ο Απόλλων Πατρών, που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, μαζί με τον προπονητή της Νίκο Βετούλα, καθώς και ο έμπειρος προπονητής του ΒΑΠ Κολοσσού Βασίλης Φραγκιάς. 

Τέλος, μια μεγάλη μορφή της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο άνθρωπος που σύνδεσε την φράση «βάλτο αγόρι μου» στα αυτιά όλης της Ελλάδας τον Βασίλη Σκουντή.

Οι παίκτες και οι καλεσμένοι που θα εμφανιστούν με την ομάδα των All Star στο ανοιχτό γήπεδο του 3ο δημοτικού σχολείου της Κάτω Αχαϊας είναι οι εξής: Νίκος Χατζής (Ηλυσιακός), Βασίλης Σίμτσακ ( Καβάλα), Αλέξης Κυρίτσης (Παναθηναϊκός), Άγγελος Τσάμης (ΒΑΠ Κολοσσός), Ανδρέας Οικονομόπουλος (Ίκαρος Καλλιθέας), Ομάδα Απόλλων πατρών 2011/2012, Προπονητής: Βασίλης Φραγκιάς, Δημοσιογράφος: Βασίλης Σκουντής, Προπονητής: Νίκος Βετούλας, Προπονητής: Χρήστος Σαράντης 

* Η βραδιά θα ξεκινήσει με τα προκριματικά παιχνίδια ένας εναντίον ενός, θα συνεχιστεί με αγώνα επίδειξης των τμημάτων της ακαδημίας  και θα λήξει με τον τελικό του τουρνουά 1vs1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money