Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται το δράμα για εξαμελή οικογένεια σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Δύμης. Aίσθηση προκαλεί και η αδιαφορία του κοινωνικού τομέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ο οποίος επί ένα και πλέον μήνα προωθεί το αίτημα για ενίσχυση της οικογένειας.


XOΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΜΑΙΩΝ; Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ;

Ή ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ; ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ; Η ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ;

ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΑΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.......
Οι Αχαγιώτες

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ

Αχαΐα: Ιδιοκτήτης έστειλε στο νοσοκομείο πατέρα πολύτεκνης οικογένειας γιατί του χρωστούσε νοίκια

Συνεχίζεται το δράμα για εξαμελή οικογένεια σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Δύμης
Στο νοσοκομείο κατέληξε πατέρας τεσσάρων παιδιών που ζει σε χωριό του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στο οποίο μένει.
Αιτία η οφειλή του ενοικιαστή προς τον ιδιοκτήτη πέντε ενοικίων. Ο ιδιοκτήτης επιτέθηκε στον ενοικιαστή του ο οποίος πάσχει από χρόνια πάθηση - ενώ ένα από τα παιδιά του δίνει μάχη με ανίατη ασθένεια  - απαιτώντας τα χρήματά του.
Όπως είχε αποκαλύψει από τις αρχές Μαΐου το patratimes.gr η οικογένεια ζει δραματικές ώρες καθώς έμεινε τέσσερις ημέρες χωρίς φαγητό ενώ η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Να σημειωθεί πως όπως καταγγέλλουν μέλη της πολυτεκνικής οργάνωσης Πατρών, η διοίκηση του Συλλόγου παρόλο που έχει ενημερωθεί δηλώνει πως «δεν είναι τράπεζα» και ότι έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες προηγούνται, ενώ αίσθηση προκαλεί και η αδιαφορία του κοινωνικού τομέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ο οποίος επί ένα και πλέον μήνα προωθεί το αίτημα για ενίσχυση της οικογένειας.
Πηγή: patrastimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money