Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

«Η Ν.Δ ανοικοδόμησε την σεισμόπληκτη Δυτ. Αχαΐα …αλλά το ΠΑ.ΣΟ.Κ ισοπέδωσε τα πάντα»!


«Η Ν.Δ ανοικοδόμησε την σεισμόπληκτη Δυτ. Αχαΐα …αλλά το ΠΑ.ΣΟ.Κ ισοπέδωσε τα πάντα»!
Ο Επικεφαλής της Ομάδας Επικοινωνίας της Ν.Δ Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή την σημερινή συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη Δυτική Αχαΐα, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, έκανε την πιο κάτω δήλωση:
«Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον καταστρεπτικό σεισμό στην Δυτική Αχαΐα. Από τότε μέχρι σήμερα πολλές πληγές δεν έκλεισαν. Φάκελοι σεισμοπλήκτων εκκρεμούν ακόμα στην Υ.Α.Σ και δόσεις δανείων αναμένονται εναγωνίως από τον Τ.Α.Σ Πάτρας.
Συμμεριζόμαστε τα αδιέξοδα των δεκάδων σεισμοπαθών και συμπάσχουμε. Άλλωστε αυτοί είναι που ξέρουν καλά ότι η Ν.Δ - ως Κυβέρνηση το 2008 – παρείχε, για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, δωρεάν αρωγές στους πληγέντες , έναντι άτοκων δανείων του παρελθόντος, τόσο για επισκευές όσο και ανακατασκευές σπιτιών, ενώ υλοποίησε συγκεκριμένα ενισχυτικά μέτρα για τις τοπικές επιχειρήσεις.
Δυστυχώς, η διάδοχη Κυβέρνηση «Παπανδρέου» τα διέλυσε όλα! Ότι άρχισε να ανοικοδομεί η Κυβέρνηση «Καραμανλή», τα ισοπέδωσε, αδιαφορώντας για τους χτυπημένους από τον εγκέλαδο, συντοπίτες μας.
Η Ν.Δ αποτελεί εγγύηση και για το αύριο των σεισμοπλήκτων της Δυτικής Αχαΐας, γιατί έχει αποδείξει πως θέλει και μπορεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money