Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αστέρια Κάτω Αχαιας

Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας των τμημάτων βόλεϊ της ακαδημίας Αστέρια Αχαϊας, ενεργοποιείται και το τρίτο άθλημα όπως είχε αναφέρει στο πρόγραμμα δημιουργίας του Αθλητικού ομίλου.

Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας των τμημάτων βόλεϊ της ακαδημίας Αστέρια Αχαϊας,  ενεργοποιείται και το τρίτο άθλημα όπως είχε αναφέρει στο πρόγραμμα δημιουργίας του Αθλητικού ομίλου.
Όπως είναι φυσικό, λόγω και του καλοκαιριού, το beach volley έχει την τιμητική του και αυτό είναι το τμήμα που δημιουργούν τα Αστέρια Αχαϊας.  Στην όμορφη παραλία της Κάτω Αχαγιάς και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις volley του SAO beach bar οι μικροί αθλητές θα μάθουν και θα διασκεδάσουν με τα όμορφα μυστικά του αθλήματος.
Τα Αστέρια Αχαϊας πρωτοπορούν και από αρχές Ιουλίου εώς τέλος Αυγούστου θα βρίσκονται στο Sao beach bar για την έναρξη των προπονήσεων.
Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν όμορφο νεανικό χώρο με 2 γήπεδα beach volley, για παράλληλες δραστηριότητες,  με αναψυκτήριο - snack, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να διασκεδάζουν,  κάνοντας μπάνιο στην παραλία και απολαμβάνοντας τις ανέσεις του παραλιακού καταστήματος. Από 15/6 εώς 30/6 θα πραγματοποιούνται εγγραφές για την συμμετοχή των μικρών αθλητών.
 Το προπονητικό team με τον γενικό αρχηγό του τμήματος βόλεϋ Παναγιωτόπουλο Βαγγέλη & τον υπευθ. προπονητικού προγράμματος Κοκόλα Κυριάκο θα έχει την αποκλειστική επίβλεψη των μικρών αθλητών εντός των εγκαταστάσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. επικοινωνίας 698.0646885 & 697.6842515 ή  εντός του καταστήματος.
patrastimes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money