Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προσλήψεις για το Δήμο Ερυμάνθου τριάντα (30) άτομα, για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας πενήντα (50) άτομα

Θα προσληφθούν συνολικά 230 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (5μηνο), διακοσίων τριάντα ατόμων (230) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» - Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Αναλυτικά, για το Πανεπιστήμιο Πατρών θα προσληφθούν είκοσι (20) άτομα, για το Δήμο Πατρέων θα προσληφθούν εκατόν είκοσι (120) άτομα, για το Δήμο Ερυμάνθου τριάντα (30) άτομα, για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας πενήντα (50) άτομα και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος - Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας δέκα (10) άτομα, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Ολόκληρη η προκήρυξη με τις ειδικότητες βρίσκεται στη σελίδα του ΣΟΨΥ Πάτρας www.sopsipatron.gr και στη σελίδα του ΑΣΕΠ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΚΟΧ1 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Σισίνη 6, Πάτρα, 26225 απευθύνοντας την στον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας, υπόψη κ. Παναγιώτη Μαγκαφά (τηλ.2610621273)
Ημέρες υποβολής αιτήσεων από 12/6 έως 21/6 (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 12.00-19.00μ.μ.
Κατεβάστε την αίτηση (αρχείο word)
Κατεβάστε τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης (αρχείο word)
Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money