Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΜΑΙΩΝ

Με πρωτοβουλία των Ελεύθερων Αγανακτισμένων της Δυτικής Αχαϊας την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε πανδημοτική συνάντηση με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.                      Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  06/06/2012 με πρωτοβουλία των Ελεύθερων Αγανακτισμένων της Δυτικής Αχαΐας (ΕΛ.Α.Δ.Α.) στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη Κάτω Αχαΐας Πανδημοτική Συνάντηση με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία (εγκληματικότητα- ανεργία- αναβάθμιση Κ. Υγείας-υπερχρεωμένα νοικοκυριά).
Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν και παρέστησαν ο Δήμαρχος Δ. Αχαΐας, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, πλειοψηφία Δημοτικών Συμβούλων ο πρώην  Δήμαρχος του Δήμου Δύμης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δ. Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής, καθώς και πολίτες του δήμου μας.
Πρέπει να γνωστοποιήσουμε ότι δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο Διευθυντής Ασφάλειας Ν. Αχαΐας, ο Διοικητής του Α.Τ. Κ. Αχαΐας και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας.
Μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφασίστηκε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε από κοινού:
-Αναβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος  Κ. Αχαΐας.
-Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κ. Αχαΐας με έμψυχο και άψυχο υλικό.
-Να γίνει Πανδημοτική Συγκέντρωση και Διαμαρτυρία την Παρασκευή 8 Ιουνίου (επέτειο του καταστροφικού σεισμού) με 2ωρο κλείσιμο των καταστημάτων, συγκέντρωση την δημοτών στην πλατεία και αποκλεισμό της Εθνικής Οδού και - μετά παράσταση στην περιφέρεια.
-Να γίνει την ίδια μέρα διαμαρτυρία και παράσταση στις τράπεζες της περιοχής με ανοιχτή επιστολή προς τις Διοικήσεις τους.
Έγινε δε κατανοητό και τονίστηκε από τους περισσότερους ομιλητές ότι πρέπει να υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών καθώς τα προβλήματα μας διαρκώς οξύνονται και μόνο με την δυναμική συστράτευση όλων-Δήμου, φορέων και δημοτών- μπορούν να αντιμετωπιστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money