Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δήμος Ερυμάνθου: Οι προτάσεις πoυ υποβάλλονται στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-1015»


Δήμος Ερυμάνθου: Οι προτάσεις πoυ υποβάλλονται στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-1015» Δείτε ποιες είναι οι προτάσεις του Δήμου
Στην υποβολή Προτάσεων στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-1015» (Πράσινο Ταμείο) του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, προχώρησε ο Δήμος Ερυμάνθου μετά από απόφαση του Δ.Σ. η οποία ελήφθη στην τελευταία του συνεδρίαση. Ειδικότερα, οι προτάσεις του Δήμου προς ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α., αφορούν έργα με τους παρακάτω τίτλους:
       Ανάπλαση πλατείας της Τ.Κ. Λεοντίου, προϋπολογισμού 300.000€
       Ανάπλαση – Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας και χώρου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σταροχωρίου, προϋπολογισμού 303.500€
       Προμήθεια ειδών εξοπλισμού και παιδικών χαρών του Δ. Ερυμάνθου 73.800€
       Προμήθεια ειδών εξοπλισμού χώρων Αναψυχής Δ. Ερυμάνθου προϋπολογισμού 73.738€.
Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε την υποβολή Πρότασης στο Πρόγραμμα ‘’ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ’’ του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ένταξη του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή Απόδοση σε κτίρια του Δήμου Ερυμάνθου» προϋπολογισμού 200.000€.
Τέλος από το Δ.Σ. εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) στο Δήμο και η υποβολή φακέλου αίτησης συμμετοχής στα Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Ως χώροι στέγασης των Κέντρων ορίστηκαν τα Γυμνάσια Χαλανδρίτσας, Φαρρών και Σταυροδρομίου.
Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. προχώρησε και στην αποδοχή των αποφάσεων ένταξης στο Ε.Σ.Π.Α. και την εγγραφή τους στο προϋπολογισμό του Δήμου των ακόλουθων έργων:
       Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος, Νηπιαγωγείο – Δημοτικό - Γυμνάσιο και Λύκειο Ερυμάνθειας, προϋπολογισμού 4.700.000€.
       Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Χαλανδρίτσας, προϋπολογισμού 350.450€.
       Βελτίωση αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. Χαλανδρίτσας, Ελληνικού, Σταροχωρίου, προϋπολογισμού 206.726€.
       Διαμόρφωση αίθουσας περιοδικών εκθέσεων – εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση της λαογραφικής – πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου, στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας, προϋπολογισμού 346.181€.
       Τεχνική βοήθεια του Δήμου Ερυμάνθου για την υλοποίηση των έργων του Ε.Σ.Π.Α. προϋπολογισμού 50.000€.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money