Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Γιώργος Καραμαλίκης: Συναντήσεις με συμπολίτες

Με στόχο η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ναύαρχος (ε.α) Γιώργος Καραμαλίκης, συνεχίζει τις καθημερινές επαφές του με συμπολίτες, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για την οικονομία και την κοινωνία.

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκε με πολίτες στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πυροσβεστίου όπου και συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Γιώργος Καραμαλίκης επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο και επεσήμανε ότι με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά η Ελλάδα θα επαναδιαπραγματευτεί του όρους του μνημονίου.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει πολιτικές συναντήσεις σε καθημερινή βάση με απλούς πολίτες και εκπροσώπους φορέων σε περιοχές της Αχαΐας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money