Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Ο Υπεύθυνος Τομέα  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Νικολόπουλος βουλευτής Αχαΐας, με αφορμή την συνάντησή του με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Η χώρα θα υφίσταται για καιρό τις ανεύθυνες πολιτικές της διετίας του ΠΑΣΟΚ. Ένα από τα πιο σπουδαία κοινωνικά προγράμματα, το «Βοήθεια στο Σπίτι», κινδυνεύει με πλήρη κατάρρευση εξ αιτίας της ανικανότητας, της αναλγησίας και της αλλοπρόσαλλης πολιτικής των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ.
Οι πρόχειρες και χωρίς μελέτη πρωτοβουλίες του κ. Κουτρουμάνη στο ζήτημα της συνέχισης του προγράμματος είναι τέτοιες ώστε να οδηγούν πάνω από 4.000 εργαζόμενους σε αυτό στην ανεργία και χιλιάδες ανήμπορων ηλικιωμένων συμπολιτών μας χωρίς τις απαραίτητες για μια αξιοπρεπή διαβίωση υπηρεσίες.  
Το Νομοθέτημα για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και τη συνέχιση του Προγράμματος, που έφερε στη Βουλή ήταν βέβαιο ότι δεν θα έφερνε αποτέλεσμα. Το επισημάναμε στη Βουλή και καταγγείλαμε την προχειρότητά του.
Δυστυχώς οι εξελίξεις μα δικαίωσαν.
Οι Εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα.
Οι χιλιάδες ωφελούμενοι κινδυνεύουν τους επόμενους μήνες να μείνουν χωρίς υπηρεσίες.
Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» προσφέρει μια οργανωμένη και συστηματική φροντίδα, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, σε ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ και η διατήρηση του είναι επιτακτική, δεδομένων και των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, που έχει διαμορφώσει η οικονομική ύφεση και η κρίση.
Η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει και δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και δυνατόν για την συνέχιση του προγράμματος και για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων σε αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money