Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΦΟΡΑΙΙΚΩΝ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ

Καταρχήν επιθυμώ, ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νιφοραίικων, να σας ευχαριστήσω θερμά για την κάλυψη του θέματος, αναφορικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου για τον καθαρισμό, τον καλλωπισμό και την ανάδειξη της φυσιογνωμίας της γεωγραφικής περιφέρειας των Νιφοραίικων.
Θα ήθελα να τονίσω ότι πρόθεση του Συλλόγου δεν είναι βέβαια να υποκαταστήσει το έργο κανενός επισήμου φορέα, αλλά να συμβάλλει από την πλευρά του στην καθαριότητα και στην ανάδειξη των χαρισμάτων της περιοχής. 
Ευελπιστούμε με τέτοιου είδους ενέργειες στην ουσιαστική αρωγή των τοπικών αρχών στο ευαίσθητο θέμα του καθαρισμού της κοινότητας και στην ενίσχυση του πνεύματος μέριμνας των υποθέσεων του οίκου μας, ενός ενδιαφέροντος που θα πρέπει να διαπερνά κάθε μέλος της τοπικής κοινωνίας.
Ιδίως σήμερα, που η πατρίδα μας δοκιμάζεται σοβαρά και βάλλεται πανταχόθεν, θεωρώ ότι είναι χρέος κάθε ενεργού πολίτη να αναλάβει πρωτοβουλίες και να συμβάλλει από τη μεριά του ο καθένας μας στην υλοποίηση ενεργειών που ενισχύουν το αίσθημα της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γιά τον τόπο μας, χωρίς να περιμένουμε πότε θα μας εντάξει ο ΣΚΑΊ΄ στο πρόγραμμά του για καθαρές ακτές. Ευχόμαστε και άλλοι συμπολίτες μας να ενεργοποιηθούν και να βελτιώσουν τις γειτονιές τους.
Ολοι μαζί μπορούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα!
Παραφράζοντας τέλος την ρήση του αείμνηστου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής J.F.Kennedy η οποία λέγει: « Μην κοιτάς τι κάνει το κράτος για σένα, αλλά δες τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου» πιστεύω βαθιά, ότι ο καθένας μας πρέπει να ακολουθήσει τις προτροπές του εσωτερικού του κόσμου αρχών και ιδανικών και να βγει μπροστά δραστηριοποιούμενος περισσότερο ως ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, αξιώνοντας με την συμπεριφορά του ένα καλύτερο αύριο.
Τέλος θα χαρούμε να σας δούμε στην εκδήλωσή μας, γιά την έναρξη του καλοκαιριού, η οποία θα λάβει χώρα στο δημοτικό PARKING κάτω από το ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH . 
Η παρουσία σας, θα μας δώσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες καινοτόμες δράσεις.
Σας ευχαριστώ θερμά. Για τον πολιτιστικό σύλλογο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money