Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

«Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου»

απο ζουγκλα
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος.



Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, ο άνδρας, 77 ετών, βγάζει ένα πιστόλι από την τσέπη και πριν πατήσει τη σκανδάλη απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «H κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Αυτοκτονώ γιατί δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου».



Δύο διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν με μοτοσυκλέτα στην πλατεία Συντάγματος δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον άνδρα και αρκέστηκαν να διαπιστώσουν το θάνατό του.





Παρακολουθήστε όσα δήλωσαν στο zougla radio αυτόπτες μάρτυρες:








Η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Διετέλεσε μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου έως το 1994, οπότε και πούλησε το φαρμακείο του. Τα χρέη όμως ήταν υπέρογκα και η οικονομική κατάσταση επιδεινώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money