Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κάτω Αχαΐα:Συλληψη 42χρονου για ναρκωτικα και οπλοκατοχη


Συνελήφθη, το Σάββατο, 17-12-2011, το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας άνδρας, ηλικίας 42 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία που αφορούσε τη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών από τον 42χρονο, ενήργησαν έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια χάρτινή συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων και μία μεταλλική σιδερογροθιά. 
Έπειτα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 42χρονου το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία νάιλον σακούλα με κάνναβη, βάρους 230 γραμμάριων και μία χάρτινη συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων. 
Επίσης σε σωματική έρευνα που έγινε στον 42χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε μια χάρτινη συσκευασία κάνναβης, βάρους 3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. 
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

1 σχόλια:

axagiotis είπε...

Γεμίσαμε Ναρκωτικά,Εμπόρους, Διαρρήκτες,Τα Σαγέικα του τέως Δήμου Μόβρης εξαπλώνονται

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money