Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Άμεση αναβάθμιση του κέντρου υγείας της Κάτω Αχαγιάς». ερωτηση του μιχαλη μπεκιρη






Την ανησυχία τωνκατοίκων της περιοχής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την φημολογία περίυποβάθμισης του κέντρου υγείας Κάτω Αχαΐας μετέφερε στη βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός  Μιχάλης Μπεκίρης με σχετική κοινοβουλευτικήτου παρέμβαση.
Η απάντηση του αρμόδιουΥπουργού  Υγείαςκαι Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κου Λοβέρδου ήταν καθησυχαστική καθώςδιαβεβαίωνε για την αναβάθμιση του κέντρου υγείας  της περιοχής και για την βελτίωση τωνπαρεχόμενων .
Στην απάντηση του κυρίου Υπουργού δεν διαφαίνεται σεκανόνα σημείο η κατάσταση των δομών του ΕΣΥ , η απαξίωση που έχει επέλθει καθώςκαι τις αρρυθμίες του συστήματος που χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες τωνεργαζομένων εξυπηρετεί του πολίτες.
Προς απόδειξη των ανωτέρω παραθέτουμε απόσπασμα από τηναπάντηση του Αρμοδίου  Υπουργού ΚουΛοβέρδου   η οποία έχει ως εξής :
«Απαντώντας στην με αρ.114/7-10-2011 αναφορά που κατατέθηκε στη Βουλή από το Βουλευτή κ. Μ. Μπεκίρησχετικά με ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, και όσον αφορά τησυνέχιση λειτουργίας και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπως μεενημέρωσε η υπηρεσία, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 23150/11-10-2011 έγγραφο της 6ηςΥΠΕ, σας πληροφορούμε ότι το εν λόγω ΚΥ λειτουργεί και θα συνεχίσει ναλειτουργεί αναβαθμισμένο προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.
Ουδέποτε υπήρξε πρόθεση, εκ μέρουςτης Διοίκησης της 6ηζ ΥΠΕ, για υποβάθμιση Υγειονομικής Μονάδας αρμοδιότητάςτης. Αντιθέτως, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση και βελτίωση τωνήδη λειτουργούντων.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money