Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το απαράδεκτο φαινόμενο που παρατηρούμε στην Αχαγιά από τον Ιανουάριο του 2011.
Κρατικά οχήματα τα οποία ανήκουν στον Δήμο Δυτικής Αχαίας, οδηγούνται είτε από αιρετούς που τα έχουν μετατρέψει σε ΙΧ για μετακινήσεις με δωρεάν καύσιμα, είτε ακόμα χειρότερα από άτομα τα οποία δεν έχουν ουδεμία σχέση εργασίας με τον Δήμο Δυμαίων.
Ούτε συμβασιούχοι είναι,ούτε μόνιμοι υπάλληλοι , ούτε καν εργαζόμενοι μέσω κάποιου προγράμματος.
Μάλιστα υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι οι οποίοι έχουν θεαθεί ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ να κινούνται με αυτά, κατά παράβαση κάθε ωραρίου και κανονισμών που διέπουν την κίνηση των κρατικών οχημάτων.
Συνηθίζουν εξάλλου να τα παρκάρουν και στο σπίτι τους προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Ερώτηση απλή: Τι δουλειά έχουν τα κρατικά αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε σπίτια ιδιωτών;
Αφήστε που ορισμένοι (μεταξύ αυτών και αιρετοί) κάνουν τις βόλτες τους δωρεάν και παράνομα στην υγειά των κορόιδων στερούμενοι των νομίμων αδειών  ικανότητας οδήγησης περί κρατικού οχήματος κοινώς διπλώματα.
Ας συμμαζευτούν ορισμένοι ή ας τους συμμαζέψουν με τον κ. Δήμαρχο να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα σχετικά με την χρήση του δημαρχιακού αυτοκινήτου.
Και ας ακολουθήσουν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι που προκλητικά κόβουν βόλτες στην Αχαγιά με τα οχήματα αρωγής πυρόσβεσης του Δήμου.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.Αν επαναληφθούν τα ίδια θα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες πού έχουμε στην κατοχή μας, συνοδευόμενες από ονοματεπώνυμα των δωρεάν εποχούμενων και τις ημερομηνίες και τις ώρες που έγιναν αυτά.
Αλήθεια το Α.Τ. Κάτω Αχαίας έχει διενεργήσει ποτέ κάποιο έλεγχο ώστε να ελέγξει αν υπάρχουν τα κατάλληλα διπλώματα οδήγησης; Η περιφέρεια έχει ελέγξει ποτέ τις ώρες κίνησης των οχημάτων;
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money