Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

εκδηλωση-αφιέρωμα στον αλεξανδρο παπαδιαμαντη της εφημεριδας top of the month.Ομιλητης ο κ.Βασίλειος Καυκόπουλος

Μια πολύ ωραία εκδήλωση αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη έγινε την Δευτέρα 19/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Μελίνα Μερκούρη".
Διοργανωτής ήταν η  τοπική εφημερίδα TOP of the month,
Ο συνδημότης μας κ.Καυκόπουλος Βασίλειος με τον ωραίο γλαφυρό του λόγο ανέδειξε τις πτυχές της προσωπικότητας του Παπαδιαμάντη αναφέροντας πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του.
Εστιάζοντας στο  συγγραφικό έργο του κοσμοκαλόγερου της λογοτεχνίας φώτισε με τον λόγο του όλα τα γραφικά γνωρίσματα του Παπαδιαμάντη, τα οποία και τον καθιστούν μοναδικό ως προς την γλώσσα και το ύφος λογοτέχνη.
Την εκδήλωση ευθύμησε η παρουσία της χορωδίας "Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος" η οποία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλε το απολυτίκιο της Γεννήσεως, υπό την διεύθυνση της Πρεσβυτέρας κας Μαρίας Δημητροπούλου. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην  χορωδία και στην διευθύντριά της. Η πόλη μας έχει ανάγκη απο τέτοιες πρωτοβουλίες και όχι από περαστικούς, ακριβοπληρωμένους, αμφίβολης ποιότητας και αισθητικής <<διασκεδαστές>> και θιάσους μπουλούκια.Η Αχαγιά επιβάλλεται να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και όχι να ξοδεύει ασύστολα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για <<πολιτιστικές>> εκδηλώσεις.
Θερμά συγχαρητήρια και στους εκδότες της εφημερίδας για την πρωτοβουλία τους, καθώς και στον κ. Καυκόπουλο για τον μόχθο που κατέβαλλε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αἰδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Απόστολος Δημητρόπουλος, ο Δήμαρχος Δυμαίων κ. Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κ.Τούμπουλης ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ.Νικολάου Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ.Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος.
Ελπίζουμε να δούμε σύντομα παρόμοιες εκδηλώσεις.
Οι Αχαγιώτες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money