Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΩΣ ΝΕΑ

Ζούμε στην Δυτική Αχαία τον πλήρη εξευτελισμό οποιασδήποτε έννοιας έννομης, διοικητικής και ηθικής τάξης.
Μιά πλήρως αποτυχημένη δημοτική αρχή, η  οποία πλέον έχει ξεπεράσει ακόμα και το όριο μεταξύ νομιμότητας και ποινικώς κολάσιμων πράξεων, καλύπτει την απραξία και  ανυπαρξία της, πίσω από <<πρόθυμες>> γραφίδες.
Η πλήρης απουσία Έργου, και παραγωγής Πολιτικής, έχει αντικατασταθεί απο την Επικοινωνία, την Διαφήμιση και την Υπεξαίρεση  του έργου των προηγουμένων, το οποίο παρουσιάζει σαν δικό της.
Ο Δήμαρχος του οποίου ο προϋπολογισμός επεστράφη 3 φορές από την Περιφέρεια, ο δήμαρχος του οποίου οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατά 50% έχουν κριθεί παράτυπες από την περιφέρεια, ο κ.  Παναγιωτόπουλος που αύξησε τα δημοτικά τέλη 40%, για να καλύψει την ανυπαρξία οποιουδήποτε έργου, παρουσιάζει τα προγραμματισθέντα έργα των προκατόχων του, ως δικά του.
Στον κατηφορό του , μπροστάρης για μια ακόμα φορά η γνωστή έγχρωμη σε φόντο κίτρινο, εφημερίδα;,η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την απόκρυψη της απραξίας και αδιαφάνειας, παρουσιάζοντας με ξύλινα γράμματα τα ήδη προγραμματισμένα έργα ως νέα.
Θυμηδία μας προκαλεί πλέον η όλη σκηνοθεσία.
Υπάρχει όριο στον κατήφορο;
Οι Αχαγιώτες

1 σχόλια:

ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ είπε...

Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑ:
Δυτ. Ελλάδα: Έντεκα νέα έργα ύδρευσης, ύψους 12,5 εκ. ευρώ, εντάσσονται στο ΕΣΠΑ
Έντεκα νέα έργα ύδρευσης και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσονται στο ΕΣΠΑ με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Πρόκειται για έργα που χρηματοδοτούνται από τον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στη Δυτική Ελλάδα», με δικαιούχους τους οικείους Δήμους ή τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης και αφορούν στον εκσυγχρονισμό ή στην αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης.
Τα έντεκα νέα έργα ύδρευσης που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ με την απόφαση του Περιφερειάρχη, κατά σειρά αξιολόγησης, είναι τα εξής (αναφέρονται τα δύο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας):
• Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008 στην Κάτω Αχαΐα και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου και κατασκευή προκατασκευασμένων οικίσκων στα αντλιοστάσια του Δήμου, με προϋπολογισμό 1.254.400 ευρώ.
• Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μιχοϊου Αχαΐας, με προϋπολογισμό 370.000 ευρώ.
ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ
1. Το παραπάνω κείμενο είναι μέρος του Δελτίου Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Αχαΐας που εστάλη στην εφημερίδα μας. Το κύριο άρθρο μας ήταν δελτίου τύπου που μας εστάλη από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Το ίδιο δημοσίευσαν εφημερίδες των Πατρών αλλά και αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες.
2. Έχουμε μια αρχή αυτή που λέει «Μην απολογείσαι σε τίποτε. Οι φίλοι δεν το χρειάζονται και οι αντίπαλοι δεν θα σε πιστέψουν». Κύριοι, της ιστοσελίδας «Αχαγιώτες» μη μας προκαλείτε, γιατί η θυμηδία σας θα γίνει κλαυθμός και οδυρμός από την... «πρόθυμη» γραφίδα μας.

«Η γνωστή έγχρωμη σε φόντο κίτρινο, εφημερίδα»

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money