Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

18 μήνες λειτουργίας έκλεισε το ΕΝΠΑΤΡΑΙΣ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ;ΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ



Πολλούς λόγους έχει για να γιορτάζει το ιστολόγιο www.enpatrais.blogspot.com αφού η επισκεψιμότητα του site πάει από το καλό στο καλύτερο, την Παρασκευή όμως έδωσε «ρέστα» με ένα πολύ επιτυχημένο party στο Glamour Café στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η συντακτική και ραδιοφωνική ομάδα του blog με αφορμή την λειτουργία 1,5 χρόνου του ιστολογίου διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας που συγκέντρωσε πολύ κόσμο ανάμεσα τους και πολλούς γνωστούς Πατρινούς, όπως τον βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα Νίκο Νικολόπουλο με την σύζυγο του Τασία Μανωλοπούλου αλλά και κα τον πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και τον γνωστό Γιάγκο Ραυτόπουλο!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος ιδιοκτήτης του enpatrais blog σαν σωστός οικοδεσπότης συνομίλησεμε τους παρευρισκόμενους τόσο για την εξέλιξη του blog όσο και για την μέχρι τώρα λειτουργία του .

Aνάμεσα στο κόσμο είδαμε και τον καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη ο όποιος με αφορμή την επίσκεψη του στην Πάτρα για να παρευρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Το όνειρο ΚΑΜ-ΚΑΜ» και για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία βρέθηκε στο glamour για να διασκεδάσει..

Το enpatrais έχει έως τώρα αρκετές επιτυχίες όπως την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του κ Αβραμόπουλου, την πρώτη διαδικτυακή με κάμερα συνέντευξη του κ Σταϊκούρα και την πρώτη συνέντευξη αρχηγού κόμματος σε blog, του κ Κουβέλη καθώς και την ίδρυση του πρώτου φοιτητικού ραδιοφώνου στην Αχαΐα του enpatrais.listen2myradio.com.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο το φωτογραφικό άλμπουμ μέσα από το section photos!

Εμείς θα τους ευχηθούμε πάντα έτσι, επιτυχημένα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money