Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...


Με αφορμή την φιέστα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου; του Δήμου Δυμαίων ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδαμε να αλλάζονται οι καμένες λάμπες του δημοτικού φωτισμού στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου.

Απο τον Σεπτέμβριο είχαμε θίξει το θέμα του φωτισμού της συγκεκριμένης πλατείας. Ουδείς ασχολήθηκε, ούτε Δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος? Αντιδήμαρχος.
Χρειάστηκε να στηθεί μια ακόμα επικοινωνιακή προσωπική φιέστα για να αλλαχθούν οι λάμπες.Το υπόλοιπο διάστημα απλά δεν θεωρήθηκε πρώτη ανάγκη να μην παίζουν οι πιτσιρικάδες στην πλατεία ψηλαφώντας στο σκοτάδι.

Παραμένει βέβαια πάντα καμένη η λάμπα έναντι του καταστήματος Βούρτση αλλά φαίνεται ήταν πολύ ψηλά για να αλλαχτεί.
Τα κρύσταλλα βέβαια που καλύπτουν τις λάμπες απλά λείπουν και δεν έχουν αναπληρωθεί με καινούργια.Ίσως το Πάσχα θεού θέλοντος να γίνει η αντικατάσταση σε κάποια άλλη εκδήλωση επικοινωνιακής προβολής.
Το άσχημο είναι η εικόνα που παρουσίαζε η πλατεία την επόμενη μέρα της φιέστας.Μα καλά δεν σκέφθηκε κάποιος να στείλει έναν εργάτη του Δήμου να σκουπίσει;
Έγραψε η κάμερα, έκαναν το επικοινωνιακό κομμάτι τους οι αιρετοί μας,  τουλάχιστον ας  παρέδιδαν την Πλατεία σε χρήση καθαρή για να χαρούν τα πιτσιρίκια την ηλιόλουστη μέρα της επομένης.

Εμείς πάντως από την τηλεοπτική επικοινωνία προτιμούμε το αθόρυβο  έργο.

Κανά νέο από το σύγχρονο Γεφύρι της Άρτας; Το Γεφυράκι της Σαρδινής; Η θα περιμένουμε μια νέα φιέστα για να δούμε κάτι να γίνεται και εκεί;
Οι Αχαγιώτες
 
Υ.΄Γ. Στίς φωτογραφίες κατά σειρά:
Α) Το σκοτάδι που επικρατούσε στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου 2 ημέρες πριν την φιέστα.
Β) Η επόμενη ημέρα απο σεμνή την τελετή:Τραπέζια παρατημένα και σκουπίδια εν αφθονία στην πλατεία.
Γ)Οι λάμπες αλλάχτηκαν τα κρύσταλλα απουσιάζουν....
Δ) Σάββατο απόγευμα 50 μέτρα απο την εκδήλωση του Χρισατουγεννιάτικου δένδρου: Η γνωστή εικόνα εδώ και μήνες μετά την λαική αγορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money