Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ

Μια νέα κίνηση πολιτών έχει ξεκινήσει στην Κάτω Αχαία, η οποία αποτελείται από δημότες που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους δίνοντας το παρών στα δημοτικά συμβούλια διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις στα τέλη που έχει επιβάλλει η δημοτική αρχή.
Χτές 23/12 παρόλο το τσουχτερό κρύο διοργάνωσαν μια πρωτότυπη διαμαρτυρία στην Πλατεία Δημοκρατίας κερνώντας τσίπουρο,κρασί και..φασολάδα.
Παραθέτουμε την ιδεολογική τους διακήρυξη η οποία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κομματική η ιδεολογική τοποθέτηση.
Η Αχαγιά χρειάζεται τις ελεύθερες φωνές που ασκούν κριτική και παρεμβαίνουν στα κακώς κείμενα της όποιας εξουσίας τοπικής η γενικής. Το κυριότερο: Ο τόπος έχει ανάγκη από πραγματικά ενεργούς πολίτες οι οποίοι μέσα από τις δράσεις τους μπορούν να ωθήσουν τα πράγματα προς τα  εμπρός. Καλή επιτυχία από εμάς. Το μπλόγκ μας θα είναι πάντα φιλόξενο για τέτοιες κινήσεις.  Θα τους βρείτε δίπλα από την ΔΕΗ ,,όπου ήδη έχουν ενοικιάσει γραφείο.
Οι Αχαγιώτες                                                              

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money