Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση στην υβριστικη ηλεκτρονική επιστολή του κ.Παπαδόπουλου Γιώργου(διατηρούμε μία επιφύλαξη ως πρός το αληθινό επώνυμο)

Αγαπητέ κ. Γιώργο, ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας καθώς και για την διάλεκτο την οποία χρησιμοποιήσατε.Θα δημοσιεύαμε την επιστολή σας αλλά μας κωλύει ο νόμος περί ασέμνων και βωμολοχιών.Επίσης οι μητέρες μας σας ευχαριστούν για τα <<καλά>> σας λόγια.
Παρόλα αυτά απαντάμε σε μερικά σημεία της (ανορθόγραφης) επιστολής σας:
Δεν δημοσιεύουμε ανακοινώσεις εκδηλώσεων η <<εκδηλώσεων>> του Δήμου Δυτικής Αχαίας, διότι πολύ απλά ΔΕΝ μας αποστέλλονται. Βλέπετε <<κύριε>ούτε πρόθυμοι είμαστε , ούτε <<,συνεργάσιμοι>> ούτε νοικιασμένες γραφίδες διαθέτουμε, ούτε αποθεώνουμε οποιονδήποτε.
Συμφέροντα δεν εξυπηρετούμε ούτε έχουμε κάποια επαγγελματική η άλλου είδους συναλλαγή με τον Δήμο η το Δημόσιο. Μάλλον άλλους εννοείτε.Είμαστε αυτό που γράφουμε:Μπλογκ ελέγχου της εξουσίας και των παραλείψεων αυτής καθώς και των έκνομων ενεργειών της.Για το ποιοί είμαστε αναγράφεται στους διαχειριστές του μπλόγκ.  Δημοσιεύουμε ότι νομίζουμε ότι ενδιαφέρει τους Αχαγιώτες ειδικά του εξωτερικού, που παρακολουθούν το μπλογκ,και μας ανησυχεί το μέλλον της Αχαγιάς που φαίνεται δυσοίωνο.
Ο κ.Σερεπίσος φιλοξενείται από εμάς όπως και από πολλά άλλα μπλόγκς, δεν είναι διαχειριστής.
Θέσαμε υπόψιν του κ. Φίλιππου Σερεπίσου τα λεγόμενά σας για αυτόν, και η απάντησή του ήταν η εξής:-Πείτε του καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά.Δεν ασχολούμαι με ανύπαρκτους. Και ότι γράφω το υπογράφω επώνυμα.-
Δεσμευόμαστε ότι άν μας στείλετε μία επιστολή με κανονικό λεξιλόγιο και τα πραγματικά σας στοιχεία θα την δημοσιεύσουμε χωρίς κανένα σχόλιο.
Καλά Χριστούγεννα και απο εμάς.
Οι Αχαγιώτες
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money