Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ανοιχτή συζήτηση/εκδήλωση της Πρωτοβουλίας ενάντια στο Ευρώ και την Ε.Ε.,Σάββατο 18/2 στις 18:00, στην αίθουσα της Ε.Β.Ε. (πλ. Όλγας).

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ

Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συζήτηση/εκδήλωση της Πρωτοβουλίας ενάντια στο Ευρώ και την Ε.Ε., με ομιλητές τους: Χρήστο Τουλιάτο, Χρήστο Καραμάνο και Παναγιώτη Μαυροειδή, το Σάββατο 18/2 στις 18:00, στην αίθουσα της Ε.Β.Ε. (πλ. Όλγας).
Είναι καιρός τώρα που τα μεγάλα λόγια για την ευημερία του Ευρώ και τον οικονομικό παράδεισο της Ε.Ε. έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο: Ιδιωτικοποιήσεις, λιτότητα, άγρια αντιλαικά μέτρα και λουκέτα. Τώρα ξέρουμε ότι ο αντιδραστικός και αντιλαικός χαρακτήρας της Ε.Ε. δεν ‘’μεταρρυθμίζεται’’ αλλά ανατρέπεται!
Είναι καιρός να κλιμακώσουμε τον αγώνα της ανυπακοής και ρήξης απέναντι στην Ε.Ε. και τις πολιτικές της, να δυναμώσουν οι φωνές της αποδέσμευσης από την φυλακή του ευρώ και της ΟΝΕ. Ο αγώνας αυτός πηγαίνει μαζί με τον αγώνα για την ανατροπή του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και Τρόικας που δρομολογεί την εξαθλίωση του λαού και της νεολαίας.
Το τελικό ζητούμενο δεν είναι άλλο από το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού να καθορίζει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις με βάση τα συμφέροντά του, με επιμονή στην αγωνιστική κοινή δράση, τον συντονισμό και τους ανυποχώρητους αγώνες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money