Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μοίρασαν πατάτες στην πλατεία Γεωργίου αγρότες της Δυτικής Αχαΐας

 Μοίρασαν πατάτες στην πλατεία Γεωργίου αγρότες της Δυτικής Αχαΐας 

Οι παραγωγοί συναντούν μεγάλη φτώχεια στις λαϊκές αγορές


Πάτρα: Μοίρασαν πατάτες στην πλατεία Γεωργίου αγρότες της Δυτικής Αχαΐας - Δείτε φωτό Οι παραγωγοί συναντούν μεγάλη φτώχεια στις λαϊκές αγορές

10.25: Συνολικά 4 τόνους πατάτες θα μοιράσουν οι παραγωγοί από το Λιμνοχώρι Αχαίας, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Η κίνησή τους έχει και χαρακτήρα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από την κρίση Πατρινούς.
Οι αγρότες είναι και έμποροι στη λαϊκή αγορά και όπως έλεγαν σήμερα, η φτώχεια των πελατών τους, τους έχει συγκλονίσει. Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με συνταξιούχους, άνεργους, υποαπασχολούμενους, και άλλους που έχουν χτυπηθεί από την κρίση, οι οποίοι δεν έχουν να πάρουν ούτε ένα κιλό πατάτες.
Ο κόσμος που περνά από το πρωί, ξαφνιάζεται από την κίνησή τους να δίνουν δωρεάν την παραγωγή τους, αλλά δηλώνει τη συμπαράστασή του προς τους παραγωγούς.
Οι παραγωγοί του Λιμνοχωρίου δηλώνουν ότι θα επανέλθουν την ερχόμενη Τετάρτη, μοιράζοντας στον κόσμο γάλα, διαμαρτυρόμενοι για τις χαμηλές τιμές που το πωλούν.
9.43: Πατάτες και άλλα αγροτικά προϊόντα στην πλατεία Γεωργίου μοιράζουν σήμερα το πρωί αγρότες από τη Δυτική Αχαΐα οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις χαμηλές τιμές με τις οποίες δίνουν τα προϊόντα τους. Από το σημείο παιρνούν πολίτες στους οποίους διατίθενται τα προϊόντα. Οι πάγκοι στήθηκαν στην πλατεία υπό βροχή, νωρίτερα το πρωί.
best

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money