Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΜΑΙΩΝ.ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Με μια δυναμική κινητοποίηση οι Αγανακτισμένοι της Δυτικής Αχαίας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Δυμαίων.
Παρ όλη την βροχή  που έπεφτε κατά την διάρκεια της φιέστας παρέμειναν στις θέσεις τους, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους με κόσμιο τρόπο.
Κατά αρχάς εμφανίστηκε ο βουλευτής Αχαίας του Πασοκ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ότι μύριζε μπαρούτι ανέκρουσε πρύμνα και αποχώρησε μην διακινδυνεύοντας να εκτεθεί στις διαμαρτυρίες των πολιτών.
Εκείνος που  άκουσε τα εξ αμάξης ήταν ο βουλευτής Αχαίας  του Λαος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, τόσο κατά την αφιξή του αλλά περισσότερο κατά την αναχωρησή του.
-Γειά σου Εθνοπατέρα!, Που πάς ρε κλέφτη;, είσαι και εσύ κλέφτης όπως όλοι, λαμόγιο, φρουτέμπορα!!-<< Αυτά να τα πείτε στον Γιωργάκη όχι σε μένα ήταν η απάντηση του βουλευτή>>- Μαζί του ήσουνα ρε 40 χρόνια-.Κάπου εκεί ο κ.Χρυσανθακόπουλος τα μάζεψε και έφυγε.
Λίγο νωρίτερα από την αποχώρηση του εν λόγω, αφίχθηκε ο βουλευτής Αχαίας της δημοκρατικής αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.- τι έγινε ρε Νίκο;Που πάς; με τους μέσα είσαι με τα κοστούμια η με τους απέξω που διαμαρτύρονται;- Όπως έχουμε γίνει παιδιά ούτε ξέρουμε ποιός είναι πλέον με ποιόν.
Ο γνωστός για τους αγώνες του  υπέρ των αδυνάτων Νίκος Τσούκαλης παρέμεινε εκτός του κλειστού γυμναστηρίου για αρκετή ώρα χωρίς περαιτέρω ενόχληση σε μία σιωπηρή συμπαράσταση, και απεχώρησε χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο σε βάρος του.
Σ 'φραστική επίθεση εναντίον του Δημάρχου προχώρησαν εργαζόμενοι του Δήμου Δυμαίων φωνάζοντας και εσύ είσαι κλέφτης που κάλεσες εδώ τους κλέφτες, τι έγινε με τα φορτηγά και τα σίδερα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.
Την γενική θυμηδία προκάλεσε η παρουσία των πολιτευτών της Ν.Δ Τσιγκρή και Παναγιωτοπούλου στην τελετή  οι οποίοι αναχώρησαν και αυτοί εσπευσμένα βλέποντας το πλήθος μπροστά στην πόρτα.
Ο ΥΦΕΘΑ Σπηλιόπουλος ενώ κατευθυνόταν  στην εκδήλωση ειδοποιήθηκε τηλεφωνικώς και επέστρεψε πίσω.
Αναφέρουμε και την παρουσία του πολιτευτή της Ν.Δ Τριανταφυλλόπουλου Δ. ο οποίος και αυτός απεχώρησε χωρίς να προσπαθήσει να μπεί στην αίθουσα.
Σημειωτέον ότι η φιέστα διακόπηκε αρκετές φορές, και αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απαξίωση της Αντιπολίτευσης η οποία δεν κλήθηκε να κόψει ένα κομμάτι και να ευχηθεί. Προληπτική Λογοκρισία ονομάζεται αυτό που έγινε με την Αντιπολίτευση.
Χτες υποτίθεται ότι θά είχαμε και τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του Δημάρχου, αλλά το μόνο που άκουσαν οι γράφοντες ήταν να ψελλίζει -έγινε και θέμα για μια μπουλντόζα και κάτι παλιοσίδερα!!-
Πολυπληθής η παρουσία της Αστυνομίας η οποία από ότι λένε οι πληροφορίες μας εκλήθη ΕΓΓΡΑΦΩΣ απο τον Αντιδήμαρχο Νικολάου η οποία όμως δεν χρειάστηκε να παρέμβει.
Από ότι γνωρίζουμε υπάρχει η σκέψη για νέες κινητοποιήσεις.
Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Αχαγιά όπως οι Αγανακτισμένοι, η ΠΑΡΕΑ, τα παιδιά που εκδίδουν την ΤΟΠ, η παρέα του βέσου, οι οποίοι αγαπούν την Αχαγιά, κινητοποιούνται, προσφέρουν και δημιουργούν.
Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η ποιοτική και δημιουργική  έκρηξη.
Οι Αχαγιώτες


1 σχόλια:

D66 είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΑΧΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΙΣ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ).Ο ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ !ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! NA ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money