Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αυτοκτόνησε 60χρονος στο Μετόχι γιατί δεν άντεξε τα χρέη


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μετόχι Αχαΐας. Συγχωριανός τους, έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί φαίνεται ότι δεν άντεχε άλλο τα χρέη. Προβληματισμένο και μελαγχολικό τον περιγράφουν γνωστοί του στο χωριό στους οποίου είχε εξομολογηθεί το οικονομικό του αδιέξοδο. Όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ο 60χρονος, κτηνοτρόφος και παραγωγός Αθ.Σαμίκος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, πήγε στην αποθήκη που έχει έξω από το χωριό αποφασισμένος να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στο μαρτύριό του.
Τα τελευταία τραγικά λεπτά, έδεσε ένα σκοινί σε ένα δοκάρι της μικρής εγκατάστασης και το πέρασε στο λαιμό του. Έσπρωξε τα πλαστικά στηρίγματα που τον βοήθησαν να ανέβει και ήρθε το μοιραίο.
Τον 60χρονο βρήκαν στις 11:25 το πρωί, συγγενικά του πρόσωπα τα οποία κάλεσαν σε βοήθεια, όμως ήταν πλέον αργά. Μέσα στη δυσκολία να αντεπεξέλθει στα οικονομικά του ανοίγματα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίμενε από το καλοκαίρι ένα αρκετά μεγάλο ποσό, από αγροτικά προιόντα που είχε πουλήσει.
Ο 60χρονος είχε τρία παιδιά, δύο κόρες παντρεμένες στην Αχαία και έναν γιο επίσης παντρεμένος ο οποίος μένει στην Αθήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money