Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ανέργους με διάφορες ειδικότητες οικοδόμων, καθώς και για εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης ότι λήγει η προθεμία για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα.
Ο δήμος Ερυμάνθου έχει ανακοινώσει θέσεις και ειδικότητες, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις θέσεις και ειδικότητες στον Δήμο Δυτικής Αχαίας αλλά δεν βρήκαμε κάτι σχετικό. Γιατί τόση μυστικότητα;
Επίσης έχουν φτάσει στα αυτία μας καταγγελίες ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα τα οποία τηλεφωνούν σε άνεργους συνδημότες, τάζοντας θέσεις στο πρόγραμμα.
Αυτό σημαίνει 2 τινά: Η΄ότι η διαδικασία είναι τελείως διάτρητη και οι θέσεις έχουν ήδη μοιραστεί από τους συγκεκριμένους πολιτευόμενους στην εκλογική τους πελατεία, ή ότι απλά οι συγκεκριμένοι ψηφοθηρούν  με την απελπισία των ανέργων, τάζοντας  πάνω από 300 θέσεις τηλεφωνικά, ενώ υπάρχουν μόνο 80. Έλεος πιά. Δεν χόρτασαν από τις υποσχέσεις τις προεκλογικές για την Δημοτική Αστυνομία και τις 200 επικείμενες προσλήψεις σε αυτήν; Και πόσο αφελείς νομίζουν πιά ότι είναι οι δημότες;
Απλά ποντάρουν στην αγωνία και στην απελπισία των ανέργων, εκμεταλευόμενοι τον πόνο τους και ότι  αυτοί εθελοτυφλούν  από την ανάγκη της εργασίας και την αγωνία της επιβίωσης.
Αυτά τα ταξίματα ακούγονται πολύ ευχάριστα στα αυτιά των απελπισμένων, μόνο που η ώρα της αλήθειας θά είναι πολύ σκληρή
Λίγη τσίπα υπάρχει επιτέλους;
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money